Hayırdır gardaşım sıkıntımı varBu site beni kanser etti
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Hayırdır gardaşım sıkıntımı varBu site beni kanser etti
Gardaş sorun ne hele anlat bizde bilmiyoz sıkıntımı yaratıyorlarBu site beni kanser etti
Ya çevrimi tamamladım aktif bonus var diyor desteğe bağlandım 44 tl Çevrim var dedi onuda tamamladım halen aktif bonus var diyip çektirmiyor parayıGardaş sorun ne hele anlat bizde bilmiyoz sıkıntımı yaratıyorlar
Kaç para yaptın bakiyeyi 5 katı yapacan sonrası serbest 200 çekimYa çevrimi tamamladım aktif bonus var diyor desteğe bağlandım 44 tl Çevrim var dedi onuda tamamladım halen aktif bonus var diyip çektirmiyor parayı
Bakiye 5 katı değil 5 kat oyna diyoKaç para yaptın bakiyeyi 5 katı yapacan sonrası serbest 200 çekim
236 kasa şu anKaç para yaptın bakiyeyi 5 katı yapacan sonrası serbest 200 çekim
5 kat ne demek anlamadımBakiye 5 katı değil 5 kat oyna diyo
Seninki tamam işte olmuş daha ne olsun tabi 3.50 orandan oynadıysan her kuponun sorun olmaz umarım236 kasa şu an
3.5 orandıSeninki tamam işte olmuş daha ne olsun tabi 3.50 orandan oynadıysan her kuponun sorun olmaz umarım
Valla ben bu zamana kadar deneme bonusunu ödemeyen site duymadım3.5 orandı
Canlı destek ne diyor dedim bağlanim sorim pide kuyruğu var 400 kişi ? ?Ben de duymadım bunlar bi garip
Sorma yaCanlı destek ne diyor dedim bağlanim sorim pide kuyruğu var 400 kişi ? ?
Sendemi bağlanamadınSorma ya
Allah sabır versin gardaş ben sabah namazı bağlanim kimse olmaz ozaman inşallah ? ? ?