la kolpacı ednan bu kuponlar yine geliri var gibi biraz 60-70 oran değil en azından
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bak dostum kışkırtma yapacak san git başka yerde yap burası her foruma benzemez ben sana diyeyimla kolpacı ednan bu kuponlar yine geliri var gibi biraz 60-70 oran değil en azından
Ben onu dünden öylesine oynadım geçtim gittim ama bazen oluyor yüksek ora yakalamala kolpacı ednan bu kuponlar yine geliri var gibi biraz 60-70 oran değil en azından
aynen kral ama her zaman öyle kupon olursada insan bu adam beğenimi kasıyo diyo.Ben onu dünden öylesine oynadım geçtim gittim ama bazen oluyor yüksek ora yakalama
adamın gralı sen nerdesin yahuBol şanslar gardaş şeytanın bol olsun
Bidaha fazla gol yazmayiz böyle gideriz az düzenli oynarızaynen kral ama her zaman öyle kupon olursada insan bu adam beğenimi kasıyo diyo.
neyse sorun yok bol şanslar inşallah yeşillenir
öyle tabi kral parana da yazık milletede yazık inan bazen adam burda alayım bi 20 de ekmek alırım düşüncesinde adamlar var keşke olsa her gün roll yapıp dağıtsak ama maleefBidaha fazla gol yazmayiz böyle gideriz az düzenli oynarız
Bu saatlerde az gol çıkar 3 2 gol liglerde diğer maçlarda bol gol çıkıyor ama siteler ışte o maçı açmıyoröyle tabi kral parana da yazık milletede yazık inan bazen adam burda alayım bi 20 de ekmek alırım düşüncesinde adamlar var keşke olsa her gün roll yapıp dağıtsak ama maleef
lkenin durumuda ortada
öyle izlanda fimnlandiya norvey amatörlere bakıyon almanya amatörlere bakıyon 5-6 gol leblebi gibi afrikaya bakıyon 0-0Bu saatlerde az gol çıkar 3 2 gol liglerde diğer maçlarda bol gol çıkıyor ama siteler ışte o maçı açmıyor
Bol gollü maç buluyorsun 4 tane ışte o maçlarda sitede olmuyoröyle tabi kral parana da yazık milletede yazık inan bazen adam burda alayım bi 20 de ekmek alırım düşüncesinde adamlar var keşke olsa her gün roll yapıp dağıtsak ama maleef
lkenin durumuda ortada
Bugün türkiye 4 5 atar tamamöyle izlanda fimnlandiya norvey amatörlere bakıyon almanya amatörlere bakıyon 5-6 gol leblebi gibi afrikaya bakıyon 0-0
1-0 maçlar hep böyle l,ge göre gol değişir
inşallahBugün türkiye 4 5 atar tamam
Maç basladimiSiena olivia kaldı o gelir mi
Ilk yarı 0-0 bitti ikinci yarı başlıyorMaç basladimi