Aleyküm selamSelamünaleyküm satın alım var mıydı bilmiyorum
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aleyküm selamSelamünaleyküm satın alım var mıydı bilmiyorum
Nerenin musluklarıBeyler musluklar açıkmı ona göre 16 koyu değerlendireyim ? ?
Hangi oyunu oynadınBanada 150 verdi hayret
Oyunların sen diyordunya önceden açık falan şimdi açıkmı bizde oynayakNerenin muslukları
Cowboys diye bir oyun 150 verdi bonanza girdim bırak vermeyi çarpan bile vermedi şerefsiz oyunHangi oyunu oynadın
Kapalı kapalı sakınOyunların sen diyordunya önceden açık falan şimdi açıkmı bizde oynayak
Allahalla ya ne halt edeceyiz beklimmi muslukların açılmasını geçen bende 150 küsür yaptım blood suckers de çabukça sıfırladık nekadar saçma bir şey ilk önce çekiyor kendilerine daha sonra tekmeyi koyup elimizden alıyor ne uyanık tehgah pehhCowboys diye bir oyun 150 verdi bonanza girdim bırak vermeyi çarpan bile vermedi şerefsiz oyun
Bu iller öyle aldığın zaman kaçacaksınAllahalla ya ne halt edeceyiz beklimmi muslukların açılmasını geçen bende 150 küsür yaptım blood suckers de çabukça sıfırladık nekadar saçma bir şey ilk önce çekiyor kendilerine daha sonra tekmeyi koyup elimizden alıyor ne uyanık tehgah pehh
Yav nasıl kaçalım biri diyor 200 yap biri diyor 400 yap Eeee nasıl yapacağız pekiBu iller öyle aldığın zaman kaçacaksın
En düşük çekim 200 TLYav nasıl kaçalım biri diyor 200 yap biri diyor 400 yap Eeee nasıl yapacağız peki
Tipobet 400 yap çek diyor bu 200 yap çek diyor onu diyorumEn düşük çekim 200 TL
E işte 100 dese ben çekmiştimTipobet 400 yap çek diyor bu 200 yap çek diyor onu diyorum
İşte bende onu anlatmaya çalışıyorum gardaş kolay kolay yedirmiyorlar uyanıklar saf kalbimizle oynuyorlarE işte 100 dese ben çekmiştim