KARIŞTIRMA ORAYIKuruttun mu sen parayı ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
KARIŞTIRMA ORAYIKuruttun mu sen parayı ?
Tmm??KARIŞTIRMA ORAYI
acım yemek alcak para yok la daha
20 çıkarsa bu ekmek arası yersin artık ?acım yemek alcak para yok la daha
kürsat abi ister inan ister inanma dün 750 tl avans aldım. siteye attım 3 sitedede 1100 tl üstüne cıkamadım 750 tl geri cekdim borclarımı odedidim iste oda cekim paylas bonuslarından koseyi döncem insallahacım yemek alcak para yok la daha
Olur öyle şeyler kral şans bi döndü mü tamam ?kürsat abi ister inan ister inanma dün 750 tl avans aldım. siteye attım 3 sitedede 1100 tl üstüne cıkamadım 750 tl geri cekdim borclarımı odedidim iste oda cekim paylas bonuslarından koseyi döncem insallah
Adam aç başkan ekmek arası alacak ?kürsat abi ister inan ister inanma dün 750 tl avans aldım. siteye attım 3 sitedede 1100 tl üstüne cıkamadım 750 tl geri cekdim borclarımı odedidim iste oda cekim paylas bonuslarından koseyi döncem insallah
iyi 0 lamıssın devamkeekürsat abi ister inan ister inanma dün 750 tl avans aldım. siteye attım 3 sitedede 1100 tl üstüne cıkamadım 750 tl geri cekdim borclarımı odedidim iste oda cekim paylas bonuslarından koseyi döncem insallah
varla 750 tlnin hepsi borca gitti dedim olmucak kafam rahat olsun zaten isyerinde yol yemek varAdam aç başkan ekmek arası alacak ?
İnat yaptın mı sonu kayıp oluyorvarla 750 tlnin hepsi borca gitti dedim olmucak kafam rahat olsun zaten isyerinde yol yemek var
he ya borc önemlivarla 750 tlnin hepsi borca gitti dedim olmucak kafam rahat olsun zaten isyerinde yol yemek var
varlahi basıma cok geldi,akıllandık artık 500tl ehliyete borcum kaldı onu aradan cıkarayım dedim banada para kalsın dedim,olmayınca olmuyor.İnat yaptın mı sonu kayıp oluyor