Günaydın forumdayız ailesi artık yeni adresimiz full time burası bu sebeple uyandıktan sonra bi meraba diyelim dedim.burda olan dostlar dan bi meraba alırız
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Günaydın Kardeşim Yelkenler ForaGünaydın forumdayız ailesi artık yeni adresimiz full time burası bu sebeple uyandıktan sonra bi meraba diyelim dedim.burda olan dostlar dan bi meraba alırız
Günaydın abi nasılsınGünaydın Kardeşim Yelkenler Fora
iyi diyemyelim iyi olalım kardeşimGünaydın abi nasılsın
Sağol kardeşim sen nasılsınMerhaba kral nasılsın
Şükür reis sağolasınSağol kardeşim sen nasılsın
hepbirlikte ileriİnşallah forumdayız ailesi için kazançlı bi gün olur
Merhaba kardeşim Hg daha iyi yerlere geleceğizGünaydın forumdayız ailesi artık yeni adresimiz full time burası bu sebeple uyandıktan sonra bi meraba diyelim dedim.burda olan dostlar dan bi meraba alırız
Yav hele sene kırk bin kere merhaba gardaş hoş sefa geldin fakirhanemize şeref verdin başganım ? ?Günaydın forumdayız ailesi artık yeni adresimiz full time burası bu sebeple uyandıktan sonra bi meraba diyelim dedim.burda olan dostlar dan bi meraba alırız
Selamün aleyküm Aleyküm selamGünaydın forumdayız ailesi artık yeni adresimiz full time burası bu sebeple uyandıktan sonra bi meraba diyelim dedim.burda olan dostlar dan bi meraba alırız
Tünaydin Hosgeldin Ailemize ??Günaydın forumdayız ailesi artık yeni adresimiz full time burası bu sebeple uyandıktan sonra bi meraba diyelim dedim.burda olan dostlar dan bi meraba alırız