Kesin lan adminsen napalim kufur mu ediyom sana kafana gore ban mi atcanGiresunlu artık ayağını denk al moderator oldum her an banliyabilirim ???(!)
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Kesin lan adminsen napalim kufur mu ediyom sana kafana gore ban mi atcanGiresunlu artık ayağını denk al moderator oldum her an banliyabilirim ???(!)
Sana ban atacak adam daha doğdu mu kürşatttKesin lan adminsen napalim kufur mu ediyom sana kafana gore ban mi atcan
Umit abi var da kiyamiyor cok daraltirsam 1 hafta attiracamSana ban atacak adam daha doğdu mu kürşattt
Kürşat abim bee adam gibi adamSana ban atacak adam daha doğdu mu kürşattt
?Umit abi var da kiyamiyor cok daraltirsam 1 hafta attiracam
Ulan ?Umit abi var da kiyamiyor cok daraltirsam 1 hafta attiracam
Sen forumi biraktiydin noldu umit abi kulaklarini mi cektiSana ban atacak adam daha doğdu mu kürşattt
Bu başka birisi,karşıyakalı yok artık sildik onu defterden,bundan sonra SMY var ?Sen forumi biraktiydin noldu umit abi kulaklarini mi cekti
Ne alaka koronodan mi oldu yoksa karsiyakayi birakip altaya gecti galbaBu başka birisi,karşıyakalı yok artık sildik onu defterden,bundan sonra SMY var ?
Şaka maka altay ile altınordu final oynarsa nolcak merak ediyorum kürşat abiNe alaka koronodan mi oldu yoksa karsiyakayi birakip altaya gecti galba
Hersey mubah bence samsun evinde birakmaz ha elenirsede altinordu ciksin ligeŞaka maka altay ile altınordu final oynarsa nolcak merak ediyorum kürşat abi
Sorma bu kardeşe ne yüklediler bir bilsen ?Senin borc vardi noldu bitti mi 21 yasinda ne borcun var hem lan senin san ki evli ev yonetiyo @ksk35bucuk
Ooo kardeşim ayını yükten bende var sana devredeyim mı ??Sorma bu kardeşe ne yüklediler bir bilsen ?
Ohoo kumar borcu degil dimi ben kumar yuzunden cok borc yaptimSorma bu kardeşe ne yüklediler bir bilsen ?
100 bin tl borcun var mı abi senin ?Ooo kardeşim ayını yükten bende var sana devredeyim mı ??
Yok be ?Ohoo kumar borcu degil dimi ben kumar yuzunden cok borc yaptim
Oha lan naptin aq banka o kadar borc vermez tefeciden mi aldin bem bile en fazla 10 aldim100 bin tl borcun var mı abi senin ?
1 abi demene gerek yok yaşıtız 2 bende 200 bin var az kaldı son 150 bin falan100 bin tl borcun var mı abi senin ?
Borç alma değil,aileye borcum var diyelim,maaşa el koydu her ay 2 bin tl gidiyor,gelecek icin evlilik,ev filan v.b seylerOha lan naptin aq banka o kadar borc vermez tefeciden mi aldin bem bile en fazla 10 aldim