- 1 Ağu 2021
- 2,462
- 1,649
- 113
Potosi direk
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
bu foruma geldimden beri,cebime forumdan bir kuruş girmedi girdiyse etkinlik acmısımdır..sana bonus eklenmıyor mu her gu n para alıyosundur artık umıt abı zengınlescek bu bıletler sayesınde 250 bılet 25 mılyar para edıyor bıletler
25 mılyar parayla sızede bı guzellı kyapar artık sponsor burolar 25 mılyar boru mu labu foruma geldimden beri,cebime forumdan bir kuruş girmedi girdiyse etkinlik acmısımdır..
tersine benim cebimden para girdi bu foruma.
Olsun artık bir gol bir şekilde gelsin de sonrasına bakılır...Erken gol olsaydı ponferradina maçına iy 0.5 üst oynucaktım olmadı atmışlar
İleriyi düşünmeden kazanılmıyorOlsun artık bir gol bir şekilde gelsin de sonrasına bakılır...
maça odaklan bırak bu işleri keske soylendiği gibi olsa adamın ilaç alacak para bulamıyor.25 mılyar parayla sızede bı guzellı kyapar artık sponsor burolar 25 mılyar boru mu la
Lan oğlum bilerek mi yapıyorsun harbi atıcam seni en sonunda yeter25 mılyar parayla sızede bı guzellı kyapar artık sponsor burolar 25 mılyar boru mu la
neyse tamam bısey demıyorum abiLan oğlum bilerek mi yapıyorsun harbi atıcam seni en sonunda yeter
Bilet Etkinliği değil etkinlik
Yatirim etkinliği
Ve cebimden karşılanacak bir etkinlik
Neyin kafasını yaşıyorsun
Sana açıklama da yaptım
Kafanıza göre yorum yapıp
Bilip Bilmeden adamın canını sıkmayın
1-1 oldu ponferradinaErken gol olsaydı ponferradina maçına iy 0.5 üst oynucaktım olmadı atmışlar
sponsorların ama buna yıne de bı el atması gerek o kadar para yanı cebınden yapacaksa bıle onu demek ıstıyorum neyse yapmıyorlarsa da ya da tamam daha konusmucam nolcaksa olsunmaça odaklan bırak bu işleri keske soylendiği gibi olsa adamın ilaç alacak para bulamıyor.
Deme artık yeterneyse tamam bısey demıyorum abi
1-0 iptal1-1 oldu ponferradina