- 22 Ocak 2021
- 5,270
- 2,367
- 113
Dostum neyi zorluyorsun sen valla anlamiyorum tamam totem yaptın ilk ödül senin olsunda sürekli akil vererek neden konuşuyorsun anlamıyorum ?@PİRANA DOSTUM NE OLDU SİNİRLENDİN
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Dostum neyi zorluyorsun sen valla anlamiyorum tamam totem yaptın ilk ödül senin olsunda sürekli akil vererek neden konuşuyorsun anlamıyorum ?@PİRANA DOSTUM NE OLDU SİNİRLENDİN
DOSTUM NE AKIL VERMESİ TÜRKÇE YAZIYORUM GÖRÜYORSUN DEĞİL MİDostum neyi zorluyorsun sen valla anlamiyorum tamam totem yaptın ilk ödül senin olsunda sürekli akil vererek neden konuşuyorsun anlamıyorum ?
Ne oldu ağa ben bişey anlamadımDostum neyi zorluyorsun sen valla anlamiyorum tamam totem yaptın ilk ödül senin olsunda sürekli akil vererek neden konuşuyorsun anlamıyorum ?
Oda doğru ?Sıfırlardı o zaman
Evet hatta şu an büyük harfle yazıyorsun ?DOSTUM NE AKIL VERMESİ TÜRKÇE YAZIYORUM GÖRÜYORSUN DEĞİL Mİ
BENDE ANLAMADIM Kİ ARKADAŞ NE GÖRDÜYSENe oldu ağa ben bişey anlamadım
Yok şu olsun bu olsun diyor ust üste surekli de rahatsiz oluyor insan yoksa sıkıntı yok ?Ne oldu ağa ben bişey anlamadım
Sinirlendin dedin sonra ne oldu forumda en sevecen sevinçli benimdirBENDE ANLAMADIM Kİ ARKADAŞ NE GÖRDÜYSE
Cidden güzel adımlar abi
SİNİRLİ EMOJİ ATTIN DİYE DEDİM BESinirlendin dedin sonra ne oldu forumda en sevecen sevinçli benimdir
Ağa ne istiyorlarsa öyle olsun herkezden biraz eklesinler hahhahahahYok şu olsun bu olsun diyor ust üste surekli de rahatsiz oluyor insan yoksa sıkıntı yok ?
Sen renkli adamsin ya ?Sinirlendin dedin sonra ne oldu forumda en sevecen sevinçli benimdir
Yanlışlık la olmuştur öpücük varsa telafi edeyim hahhaahSİNİRLİ EMOJİ ATTIN DİYE DEDİM BE
Çıkaracan tabi gece 4 teki kayıptan sonra ananım ak sütü gibi hakkındır
Hahahagag aynenAğa ne istiyorlarsa öyle olsun herkezden biraz eklesinler hahhahahah
Üşenmedim hesapladım 1139 tl tebrikler kasanın 3 katı hay masallah