- 18 Şub 2021
- 10,238
- 5,186
- 113
@Long Runner uyudun mu kanka
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bu hangı site ?Mobil ödeme işlemlerinize nakit imkanı yönlendirme yaparım kefilim bilginiz olsun
Basssss
Site degil direk nakit komisyon düşük papara payfix iban ödemeBu hangı site ?
Kardeş bak yeter kimseye karışma daha kac defa uyaracaklar etkınlıklere katıl normal sohbete dahil olma bak hepımız yetıskın jnsanınz bırakın kufuru falan bıraz olgun davranınKöpeğin kim olduğunu merak ediyorsan aynaya bakman yeterli . Uza şimdi veled
Yaw serdar ilk mesajlara bak kim haklı önce onu gör sonra eleştiri yap. Taş atmayana taş atmam10
Kardeş bak yeter kimseye karışma daha kac defa uyaracaklar etkınlıklere katıl normal sohbete dahil olma bak hepımız yetıskın jnsanınz bırakın kufuru falan bıraz olgun davranın
Mobil ödeme işlemlerinize nakit imkanı yönlendirme yaparım kefilim bilginiz olsun
Bas
Site degil direk nakit komisyon düşük papara payfix iban ödeme
SieeeYaw serdar ilk mesajlara bak kim haklı önce onu gör sonra eleştiri yap. Taş atmayana taş atmam
Sen kendi ayağına sıkıyorsun bence haksiz miyim. İstersen ABD başkanını etiketle ?@Weapon bütün bilgilerim elimde hepsini etiketlicem yarın polis kapında birazcık erkek olsan engellemezdin twitter den Sabaha kadar etiket yapacam enniyeti hadi bakalım
Muhatap olma dırek bıldır zaten modlar engeller yani hic tartısma gerek yok kufure kalp kırmayaYaw serdar ilk mesajlara bak kim haklı önce onu gör sonra eleştiri yap. Taş atmayana taş atmam
Sen weledin tekisin fark etmez bana olan olmuş Sabaha kadar etiket yapacam seni az sonra kimliğini de paylasicam ancak engelle ve dm kapat sen erkeksin ya haniSen kendi ayağına sıkıyorsun bence haksiz miyim. İstersen ABD başkanını etiketle ?
Geçmiş olsun durum vahim ???@Weapon bütün bilgilerim elimde hepsini etiketlicem yarın polis kapında birazcık erkek olsan engellemezdin twitter den Sabaha kadar etiket yapacam enniyeti hadi bakalım
Kaşınani kasirim erkek gibi engeli kaldırsın twitter özür dilesin Bi daha da burda kimseye laf atmasinGeçmiş olsun durum vahim ???
Bol şanslar dostum noldu bu rol devam mı ?Şansımız bol olsun son 3dk
Engeli kaldır sen erkeksen
Konu kilit hayır rayından çıktı zaten konuBol şanslar dostum noldu bu rol devam mı ?
Sanane paşam Sanane ben seninde noldugunu biliyorum Herkesin deDolabdiricigin bile bir adabı var amkk sen onu da yapamıyorsun. Az önce seni limrabette şikayet ettimde tweet attım ya. Şayet o senin kullanıcı adın ise @Elbet Bir Gün de aynı kullanıcı adini kullanıyor beni mi kandırıyorsun. SS aldım yarın atacam merak etme. @mateus1987 @hoti91 şu ikisi Multi değilse ne dersen de yemin ediyorum. ?
? @THE LAST ? @Elbet Bir Gün .
Twitter'dan etkinliklere aynı kullanıcı adını kullanıyorlar. Zafer1986 falan bunu forumda da görüyoruz. Herkesi kendisi gibi salak biliyor aciyorum ona