Cansın gardaşım varol ?aaa gardaşım lafımı olur canın sağolsun senin
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Cansın gardaşım varol ?aaa gardaşım lafımı olur canın sağolsun senin
Aleyküm selam kardeşim bir sıkıntı görünmüyor forumdaSelamın aleyküm durum nedir siteye giremiyorum 2 saattir siyah ekran kalıyordu
Çok güzel hareketler bunlar tebrikler şimdi ben olsaydım önüme gelen maçı oynardım bravo yiğidim ? ? ?Beyler maç yok parayı çöp etmeyelim yarın devam ederiz
İyi geceler başganım hoş geldin yatacayığ gardaş biz tükeni kapattık ? ? ?İyi geceler dostlar bol şanslar
O zaman para kalmaz ?Çok güzel hareketler bunlar tebrikler şimdi ben olsaydım önüme gelen maçı oynardım bravo yiğidim ? ? ?
Gardaş ölmüşlerin hayrına şunları bir güncelleyin üye olmadığım bir sürü site varO zaman para kalmaz ?
Tıklıyorum çıkmıyor sinirlenip çıkıyorum neden güncel değilki bu deneme bonusları gardaşımO zaman para kalmaz ?
Bugün bakacaktım yoğunluktan kaldı öyleTıklıyorum çıkmıyor sinirlenip çıkıyorum neden güncel değilki bu deneme bonusları gardaşım
Hele müsaitsen bir bakta çulçuz kaldık gardaş ? ?Bugün bakacaktım yoğunluktan kaldı öyle
Yatacağım valla işsiz kaldım Twit varsa oradan bakabilirsin akitf linke ben öyle yapıyorumHele müsaitsen bir bakta çulçuz kaldık gardaş ? ?
Malesef twetırım yok neyse boşverYatacağım valla işsiz kaldım Twit varsa oradan bakabilirsin akitf linke ben öyle yapıyorum