- 23 Ocak 2021
- 105
- 10
- 18
Bu sitede kolpacı çıktı, bu siteye yatırım yapmam, ödeme yapmaz.
Bu arada geçmiş olsun kardeşim bir bağrdak soğuk su için
Yöneticiler foruma giriyo ama nedense şikayet i girmiyo galiba öyle yapacam gbi günay abi
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bu sitede kolpacı çıktı, bu siteye yatırım yapmam, ödeme yapmaz.
Bu arada geçmiş olsun kardeşim bir bağrdak soğuk su için
forum admin gelir insallah o çözer senin işiYöneticiler foruma giriyo ama nedense şikayet i girmiyo galiba öyle yapacam gbi günay abi
Yok kardeşim 3 kâğıtcı Korubet bi arkadsi arams site tanitimi icin beni soleyince spin oynadi kural ihlali diyo kanitlasn ben hayatmda etkinlik spini haricinde spin oyNamamda girmemde boylesi gelismekte olan forumlarin bu 3 kagitcilarla neysi var ?forum admin gelir insallah o çözer senin işi
ne admin nede site cevap verior biri cıkıpta acıklamayapsa bizde para aytıracaz 200tl icin ödeme yapmıyorsa 1000tl cekim yapsak neler yaparlarYok kardeşim 3 kâğıtcı Korubet bi arkadsi arams site tanitimi icin beni soleyince spin oynadi kural ihlali diyo kanitlasn ben hayatmda etkinlik spini haricinde spin oyNamamda girmemde boylesi gelismekte olan forumlarin bu 3 kagitcilarla neysi var ?
Kullanici adi zaten dougles diye yaziyor gorseldemerhaba ortalığı aleve vermişsiniz. sıkıntıkarım vardı aktif değildim.,,
sakin olunuz.yanlışlık var ise düzeltilir.
@Dougles k adını iletir misin
merhaba ortalığı aleve vermişsiniz. sıkıntıkarım vardı aktif değildim.,,
sakin olunuz.yanlışlık var ise düzeltilir.
@Dougles k adını iletir misin