Bu açık olayını ben anlamadım gardaş nedir bu yaniBugün açık oyun
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bu açık olayını ben anlamadım gardaş nedir bu yaniBugün açık oyun
Oha lan hayatımda öyle bakiye görmedim Bismillahirrahmanirrahim ? ? ?Kasaya bak bı bok yapamıyorum
Bak abi şimdi kasayaOha lan hayatımda öyle bakiye görmedim Bismillahirrahmanirrahim ? ? ?
Ula işime yaramayan kasayı neydim ben ? ?Bak abi şimdi kasaya
Allahuekber ? ? ?
Çünkü max çekim 100₺ yiyene göz boyuyorlar işte, normal bakiye varken verseler ya@PİRANA slot oyunlarında en dandik oyun senin oynadığın o house oyunu anlamadım nasıl okadar para verdi şaşırdım
Yani oyun kazandırıyor demek ?Bu açık olayını ben anlamadım gardaş nedir bu yani
Kardeşim kasayı elleme sitede poker var mı bi bakalım
Cekemiyorsun kardeş sadece 150 TL cekiyon de para çevrimi yapamadikKardeşim kasayı elleme sitede poker var mı bi bakalım
Sen demek istediğimi anlamadın poker varsa paranın hepsini dahi alabiliriz. Bakıyorum şimdi kasa dursun kaybetme.Cekemiyorsun kardeş sadece 150 TL cekiyon de para çevrimi yapamadik
O işi geç kim kime kazandırırYani oyun kazandırıyor demek ?
Bazen kazandırıyor ben 1-2 ay önce 0.40 kuruş a 981 lira aldım ??O işi geç kim kime kazandırır
Şuan açık oyunlar gems bonanzada açık saldırın ağaBazen kazandırıyor ben 1-2 ay önce 0.40 kuruş a 981 lira aldım ??
Para yok varda lazım bahsettiğim şey için yarın ödemem gerekliŞuan açık oyunlar gems bonanzada açık saldırın ağa