- 27 Ocak 2021
- 719
- 153
- 43
hadi mateus
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bende oyle dusunuyorumYada kesin toprağım fişi çekmiştir muhtemelen gardaş bini geçtinmi looo ? ? ? @mateus1987
Ya abi bı kere sürprizini görmedim ya laSende benim gibi süpirizmi yapacan babacan hahaha ? ?
Biz çok gördükya senden hehehh ? ?Ya abi bı kere sürprizini görmedim ya la
OooğaaaBurdakileri yiye bilirsin ama beni asla abi iftara bı kuzu kesseydin hahhh
Hahahah abi ben supriz yapmam atarım kuponu zaten gelmez hahahahBiz çok gördükya senden hehehh ? ?
Hahaha o iş bende azizim ? ?Burdakileri yiye bilirsin ama beni asla abi iftara bı kuzu kesseydin hahhh
? ?Hahahah abi ben supriz yapmam atarım kuponu zaten gelmez hahahah
Offfff ne gider hee ceviricen kuzuyu devam offf offf yanına soğanı masaya vurucan Cat yarilacak şöyle ortadanHahaha o iş bende azizim ? ?
Puhahahahh ? ? ?Offfff ne gider hee ceviricen kuzuyu devam offf offf yanına soğanı masaya vurucan Cat yarilacak şöyle ortadan
Bol köpüklü ayran bardagi diktinmi biyikta kalacak köpükleri iyi beslenin abi kan yapsın soktuğum zaman dandik kan emmek istemiyorum sinegim sonuctaPuhahahahh ? ? ?
Hahaha ? ? ?B
Bol köpüklü ayran bardagi diktinmi biyikta kalacak köpükleri iyi beslenin abi kan yapsın soktuğum zaman dandik kan emmek istemiyorum sinegim sonucta