Hadi lan ordan dillo@Bozkurt2579 ya cekilis ya kalici ban
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Hadi lan ordan dillo@Bozkurt2579 ya cekilis ya kalici ban
Gralllllll bana direkm27 payfixHadi lan ordan dillo
Cekilis hadiHadi lan ordan dillo
Demirden korksak trene binmezdik yegenim bizde kaçacak göz varmı@Bozkurt2579 won oldu. Kaçtı ??
8 gol olmus para nerdeDemirden korksak trene binmezdik yegenim bizde kaçacak göz varmı
Senin canın sağ olsun daha bişey olmadı başganım bitane kupon tutturduk hedef 150 dedik yaGralllllll bana direkm27 payfix
Diskoda yedim çatır çutur8 gol olmus para nerde
Eyvallah cano sağolasınBol sans @Bozkurt2579 ?
La roll yapiyon sonunu getirEyvallah cano sağolasın
Sana yağmurlu havada su yok27 at baana
Ben senin gibi ilk kupondan yatmıyom sifsi ne acelemiz var yaz var kış var ne evecek iş var sibop ? ?La roll yapiyon sonunu getir
Valla @mateus1987 bu adam sahtekarlik yapiyo kuponu tuttu kaciyiSana yağmurlu havada su yok
Kürşat anca dedemin pastonunu alır ? ?Kürşat yolunu gözlüyordu
Lan bitir 3 adim da hadiBen senin gibi ilk kupondan yatmıyom sifsi ne acelemiz var yaz var kış var ne evecek iş var sibop ? ?
Sikik tutan kupon ne basılmış ne vermiş gördünmü de konuşuyon senin aklın alırımValla @mateus1987 bu adam sahtekarlik yapiyo kuponu tuttu kaciyi
Yapacan rolle ben gidiyom kuponuda kakdirmusin nerde yokSikik tutan kupon ne basılmış ne vermiş gördünmü de konuşuyon senin aklın alırım
Hadi bol şanslar aksınSenin canın sağ olsun daha bişey olmadı başganım bitane kupon tutturduk hedef 150 dedik ya
Kaldıranı tepe üstü diksinlermi dillo herkes senmi kupon mis gibi duruyor senin gözlerin kör için fesat takip etmediğin ordan belli bide kaldırmış iftarası atıyon sikikYapacan rolle ben gidiyom kuponuda kakdirmusin nerde yok
Alll sana kapak olsunKaldıranı tepe üstü diksinlermi dillo herkes senmi kupon mis gibi duruyor senin gözlerin kör için fesat takip etmediğin ordan belli bide kaldırmış iftarası atıyon sikik