- 11 Mar 2021
- 67
- 45
- 43
Mateus abim gelirde biz gelmezmiyiz hayirli olsun artik burdayizzzzHayırlısı olsun
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Mateus abim gelirde biz gelmezmiyiz hayirli olsun artik burdayizzzzHayırlısı olsun
Canın yerim senin cansın aynen öyleHos bulduk adaşim gonlumuz zengin olsun yeterli paramiz olmasada onurumuz yeter???
Hoş sefa geldin gardaşım fakirhanemize şeref verdin ?Mateus abim gelirde biz gelmezmiyiz hayirli olsun artik burdayizzzz
Hoş sefa geldin gardaşım heç olurmu bir sen eksiktin zaten ? ? ?Karşıyakalısız olur mu hiç?
Fifadaydım başkan yoksa ümit abim söyler söylemez gelecektimHoş sefa geldin gardaşım heç olurmu bir sen eksiktin zaten ? ? ?
İyi bakalım oda güzel ? ?Fifadaydım başkan yoksa ümit abim söyler söylemez gelecektim
Vay gardaşım geçmiş hoş sefa geldin fakirhanemize şeref verdin gardaşım ? ?Geç kaldım affola
Hoşbulduk abiVay gardaşım geçmiş hoş sefa geldin fakirhanemize şeref verdin gardaşım ? ?
Seyfi babayı dinle toprağım harika valla çok hoşuma gitti benim ? ? ?Hahahahah radyo açıldı korktum telefonu düşürdüm
hos geldın ömerHos bulduk adaşim gonlumuz zengin olsun yeterli paramiz olmasada onurumuz yeter???
hos geldın barmenıxx06bu müzik fonuda çok güzel olmuş istek varmı kardeşim
hosgeldınagaHahahahah radyo açıldı korktum telefonu düşürdüm