Barışım deyişik adamsın vesselam nasıl oldu ayağın düzelme varmı canoHelal valla bende suriye ligine oynadim seyirci sahaya daldı
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Barışım deyişik adamsın vesselam nasıl oldu ayağın düzelme varmı canoHelal valla bende suriye ligine oynadim seyirci sahaya daldı
Biraz var abi bu rapor işi bozuyor 3 gün den fazla vermiyorlar 20 km gel git arabayla daha da sakat kalacamBarışım deyişik adamsın vesselam nasıl oldu ayağın düzelme varmı cano
Şerefsiz doktor görmüyormu üç günlük işmi bu şimdiBiraz var abi bu rapor işi bozuyor 3 gün den fazla vermiyorlar 20 km gel git arabayla daha da sakat kalacam
Tam adiler abi dün gittim gece 12 den sonra dediler bugün gittim sistem yokmuş 3 günden fazla vermiyorlarŞerefsiz doktor görmüyormu üç günlük işmi bu şimdi
Yazık ya ne hallere geldik Allah şifa versin gardaşım ne diyim şimdi benTam adiler abi dün gittim gece 12 den sonra dediler bugün gittim sistem yokmuş 3 günden fazla vermiyorlar
Kime vuririk gardaş ? ?İlk yarı bitmeden yapıştırırsan ev tadından yenmez be
ingiltere 2 0 alır maçıŞans olurmu olur 1.ci kupondan'da umudum yoktu oldu her zaman bir ukte umudumuz var bizim
fransada isviçre karşsında favoriydi gördükingiltere 2 0 alır maçı
@Birbeyinoğlu 1-1 bitsin boşver 4 golü bu daha iyi ?Ya Tarih Yazacaz Yada Mazi Olacaz Kuponu Bu 2.Adım Kaybetti Bunada Kasa Bastık Bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 6985