6 tl verim ben 100 olsunUla 36 basacakmışımki hedefe ulaşak işe bak matematiyim zayıf olduğu için hesap edemedim kasa 94 ucundan kaldı kürşat efendi ? ? ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
6 tl verim ben 100 olsunUla 36 basacakmışımki hedefe ulaşak işe bak matematiyim zayıf olduğu için hesap edemedim kasa 94 ucundan kaldı kürşat efendi ? ? ?
abim bana atacak çünküHavan alırsın sen ? ? ?
Ben gidiyom o zaman zaten iki elinle bi seyi dogrultamiyonHavan alırsın sen ? ? ?
La benden baska totem yapan yok zaten ayip ettin yazdim bunuHavan alırsın sen ? ? ?
İçimimi okudun sen güzel insan ? ? ? ? ?abim bana atacak çünkü
sağolasınİçimimi okudun sen güzel insan ? ? ? ? ?
Ben kotu muyum lan vay beeİçimimi okudun sen güzel insan ? ? ? ? ?
Kürşatım sen yabancı değilsin ağzın gözün kırarım sakin ol bunu bir çekeyim sağ salim devam edecem artık gırgır şamata yok gerçekleri konuşturacam izle ve gör bidaha ki totemde seni başa yazıyom bekliyorum ? ?sağolasın
La sabahtan beri totemdeyim bize yok demek daha totem yok sana hadi cek artik daaa sinirleniyorumKürşatım sen yabancı değilsin ağzın gözün kırarım sakin ol bunu bir çekeyim sağ salim devam edecem artık gırgır şamata yok gerçekleri konuşturacam izle ve gör bidaha ki totemde seni başa yazıyom bekliyorum ? ?
Al pirana geldi sen bugun odul almadin mi kaybol lennerde paraaaaaa
BilmiyodumUla ben seni sırf diğer forumda engellediler diye üç gün foruma girmedim sifsi deyer verdiğimi bil yeter ? ? ?
Tabi bilmezsin özelden hakana ne kadar kızdım haberin varmı seninBilmiyodum
Senin girmene gerek yok cancağızım varlığın yeter ? ? ?ılla role gırmemız mı gerek
Sen adamsin serefsizin onde gideniydi zatenTabi bilmezsin özelden hakana ne kadar kızdım haberin varmı senin