Osasunada tek korner kaldı arkadaşlar
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
4 çıktı abi zaten wol 2 daha yapsa kupon wonArkadaşlar bu nasıl oluyor 3 kornerdi İlk yarı 4 yazıyor eğer öyleyse bu iş tamam olur
Aslında ne oldu biliyormusun sakın gülme üçünede İlk yarı 3.5 üst korner oynadım tam oynadım bir baktım wolvere 3.5 üst demişim telefonu kapatayım oynanmasin derken telefon kapanana kupon oynandı ama ne güldüm zuhahahaYemek yiyip gelene kadar maşallah kupon son 2 kornere kalmis
Abi vallahi içime doğdu dedim kesin 3 macida ilk yarı 3 buçuk oynamıştır yanlislik olmuştur şans öyle olsa kupon wondu neyse buda gelirAslında ne oldu biliyormusun sakın gülme üçünede İlk yarı 3.5 üst korner oynadım tam oynadım bir baktım wolvere 3.5 üst demişim telefonu kapatayım oynanmasin derken telefon kapanana kupon oynandı ama ne güldüm zuhahaha
Akıyor bugünGelsin paracıklar Ömer abiye
Neden öyle oynadikiAbi vallahi içime doğdu dedim kesin 3 macida ilk yarı 3 buçuk oynamıştır yanlislik olmuştur şans öyle olsa kupon wondu neyse buda gelir
Bende öyle oynamayacağını düşünmüştümSiktim sene öyle korner oynamam hemde wolvere
Aynen canoBende öyle oynamayacağını düşünmüştüm
Abi ilk yarı yerine wolhama oynamışsin yalislikla kimsenin suçu yok burdaNeden öyle oynadiki
Seni duydu korneri 3 yaptı abiSiktim sene öyle korner oynamam hemde wolvere