Esselamünaleyküm canlar Ömer Reis yine coştu bu kuponumuzun gelmesi halinde forumu yakarım herkes safını belli etsin zoruna giden tenekelere gelsin bu kuponumuz hadi bakalım rast gele şans yanımızda olsun canlar
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bolsans zor ama imkansız diye bisey yokEsselamünaleyküm canlar Ömer Reis yine coştu bu kuponumuzun gelmesi halinde forumu yakarım herkes safını belli etsin zoruna giden tenekelere gelsin bu kuponumuz hadi bakalım rast gele şans yanımızda olsun canlar
Ve aleyküm selam yeşillensinEsselamünaleyküm canlar Ömer Reis yine coştu bu kuponumuzun gelmesi halinde forumu yakarım herkes safını belli etsin zoruna giden tenekelere gelsin bu kuponumuz hadi bakalım rast gele şans yanımızda olsun canlar
Eyvallah cano bizim erdemmisin sen canVe aleyküm selam yeşillensin
He valla toprağım kıl payı kaçırdım 500 milyarıBolsans zor ama imkansız diye bisey yok
EvetEyvallah cano bizim erdemmisin sen can
bol şanslar kralEsselamünaleyküm canlar Ömer Reis yine coştu bu kuponumuzun gelmesi halinde forumu yakarım herkes safını belli etsin zoruna giden tenekelere gelsin bu kuponumuz hadi bakalım rast gele şans yanımızda olsun canlar
Hoş sefa geldin gardaşım fakirhanemize şeref verdin
Hoşbuldum teşekkür ederim nasılsın ne var ne yokHoş sefa geldin gardaşım fakirhanemize şeref verdin
Tılısım bozuldu Tüpçü Fikret başganım küçük tüp olmuş 75 tl naneyi yedik aq puffffffbol şanslar kral
Çok şükür cano iyiyim sen nasılsın iyimisinHoşbuldum teşekkür ederim nasılsın ne var ne yok
Allah iyilik versin abim şükür halimize devamÇok şükür cano iyiyim sen nasılsın iyimisin
Amin inşallah gardaşım cemi cümlemize içindede bizlere inşallah ? ? ?Allah iyilik versin abim şükür halimize devam
Amin hepimize sağ ol Varol abimAmin inşallah gardaşım cemi cümlemize içindede bizlere inşallah ? ? ?
Sen sağol benim babam ? ? ?Amin hepimize sağ ol Varol abim
aynen kral temiz bi kan lazım artık ajdarı seçecez başbakan olarak başka çare kalmadıTılısım bozuldu Tüpçü Fikret başganım küçük tüp olmuş 75 tl naneyi yedik aq puffffff