- 27 Ara 2021
- 17,021
- 3,789
- 113
İnsanların sana karşı iyi niyetini nankörce depmeye hakkın yok çeki düzen ver kendineBoş yapma tamam sustum
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
İnsanların sana karşı iyi niyetini nankörce depmeye hakkın yok çeki düzen ver kendineBoş yapma tamam sustum
Adamına göre muamele yapmıyorum o gün adama ettiğin hakaret halen gözümün önünde seni uyarıyorum kendine çeki düzen ver yoksa sonu iyi olmazÜmit abi olmasa Bi saniye durmam sen adamına göre muamele yapıyorsun öteki şahıs benle uğraştı sıra serdar da sende taktın bana
En fazla banlansin ne yapacaksın banla hadiAdamına göre muamele yapmıyorum o gün adama ettiğin hakaret halen gözümün önünde seni uyarıyorum kendine çeki düzen ver yoksa sonu iyi olmaz
Kardeş ban çözüm olsaydı ilk hakaret de atardım kendine çeki düzen ver diyorum,bir de senin millete attığın gülücükler sana böyle moralin bozukken geliyor demek istediğim sana yapılınca rahatsız olacağın şeyleri başkalarına yapmaAdamlar her lafıma gülücük atıyor ses yok
Haklı olanı aramıyoruz herkes Ümit abi için burada zaten şüphen olmasın,biz de bilirdik aylık 150 k kazanan forumda mod olmayı insanlar sevdikleri insanlara tahammül eder ama suyunu çıkarmamak lazımSen haklısın
Kardeşim insanlarla tartışmaktan vazgeç artık.laf dinleÜmit abi olmasa Bi saniye durmam sen adamına göre muamele yapıyorsun öteki şahıs benle uğraştı sıra serdar da sende taktın bana
Haklısın suçlu benim ötekiler hakliKardeşim insanlarla tartışmaktan vazgeç artık.laf dinle
Sensin kardeşim WhatsApp dan yazdım okuHaklısın suçlu benim ötekiler hakli