Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Yok çok fena battım şuan burdan bişey çıkarsa tekrar yükselmeye caliscamÇekim yapmaktan yoruldun galiba
Yüklü mü oynuyorsun başkan.Yok çok fena battım şuan burdan bişey çıkarsa tekrar yükselmeye caliscam
Aynen yüklü ama şuan 50 TL ye kadar düştük ? ekonomik kriz burayida vurdu vallaYüklü mü oynuyorsun başkan.
Çekimlerin hep yüksek meblalarda. Merak ettim
Hiç etkinlik acmiyin be başkan. 2-3 k cekiyon bir dağıtım yapsan şansın açılır belkiAynen yüklü ama şuan 50 TL ye kadar düştük ? ekonomik kriz burayida vurdu valla
Son 21Fena durdular
Tekrar deniycem son şans
Ben burda dağıtıyorum doğru ama emin ol yaptığım her çekimden sonra kilo kilo mama alıp sokak sokak gezip hayvanlara mama veriyorum valla ondan zaten şansım açıktı ama bu aralar iddadan kaybetmedim biraz masraflar oldu şehir dışına gidip gelmek zorunda kaldım falan filan işteHiç etkinlik acmiyin be başkan. 2-3 k cekiyon bir dağıtım yapsan şansın açılır belki
Ne iş yapiyon başkanBen burda dağıtıyorum doğru ama emin ol yaptığım her çekimden sonra kilo kilo mama alıp sokak sokak gezip hayvanlara mama veriyorum valla ondan zaten şansım açıktı ama bu aralar iddadan kaybetmedim biraz masraflar oldu şehir dışına gidip gelmek zorunda kaldım falan filan işte
7Konuda 5 Mesaj Şartı Vardır
Kasa 30 Hedef 300
3 Kişiye 30 TL Nakit
Bolsans
1 Adım
194.5 Üst
Ekli dosyayı görüntüle 15363
Bana bı iş bulamaz msn. Çalışmak istiyorum. Çalıştığın yerdeBarmenim
Fena durdular
Tekrar deniycem son şans