Etkinliklere rt etiket yapalım Arkadaşlar
Etkileşim alalım zar zor alıyorum destek
Etkileşim alalım zar zor alıyorum destek
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Ay başına kadar bendede bisey olmaz devam Rolling lerden Freebet lerden bisey çıkarsa ancakSıkıldım ya yeminle 1 lira yok
Hakan abin yoğun çalişir mübarek adam ? ? ? ?Hakan abi para lazım loooo @Hakannnn
Sen sahurda ne iciyon reis ??Paralar paralar bozulmasın aralar şerefe ? ?![]()
![]()
Çay hastasıyım ben ondan başka bişey içmem ?Sen sahurda ne iciyon reis ??
Ben de tiryakiyim. Erzurum a gelirsem misafir et beni Ömer başkanÇay hastasıyım ben ondan başka bişey içmem ?
Olur gardaş zeki mürende bizi görecekmiBen de tiryakiyim. Erzurum a gelirsem misafir et beni Ömer başkan
@mateus1987 görecek ?? Zeki Müren yerine ?Olur gardaş zeki mürende bizi görecekmi![]()
Ben ciddiyim Ömer başkan misafir etmezsen ayıp olur looOlur gardaş zeki mürende bizi görecekmi![]()
HahahaBen ciddiyim Ömer başkan misafir etmezsen ayıp olur loo
Tanışıyormuyuz seninle beni tanıyormusun ben seni tanıyormuyum tanrı misafiri desen başım gözüm üstüne derdim bu şekilde muhtemelen kapıda kalabilirsin agaBen ciddiyim Ömer başkan misafir etmezsen ayıp olur loo
Tanrı misafiri diyoruz ya. 1-2 geceTanışıyormuyuz seninle beni tanıyormusun ben seni tanıyormuyum tanrı misafiri desen başım gözüm üstüne derdim bu şekilde muhtemelen kapıda kalabilirsin aga![]()
![]()
Ben sert adamım dostum yan etkilerim var benimTanrı misafiri diyoruz ya. 1-2 gece
Biz sertin de sertiyiz. Dağlar dayanmaz bizim kudretimize ??Ben sert adamım dostum yan etkilerim var benim
Para baronumuz Hakan baba nerdesin ula karsın ayısıBakiye papara payfix metefe yok mu lan kuruduk
@mateus1987 islat forumu. Kurumuş üyeler??Bakiye papara payfix metefe yok mu lan kuruduk