- 24 Kas 2021
- 5,118
- 1,556
- 112
Gece rollingi yap bize loHepiniz haklısınız gençler iyi geceler
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Gece rollingi yap bize loHepiniz haklısınız gençler iyi geceler
ben ödül alamadığım oldu lafını bile yapmam mateus deil . fakat forum kültürünü bilirim herkes haddiini bildikten sonr a hiç sıkıntı çekmez burada cahilllerde olur aklı selim insanlarda sadece saygı göstermek lazım bu cahilde için aynı bilmiş içinde aynı saygıyı bilmedikten sonra ne sölesen boşSizlerin hakkını yedirmemek adına banladım zaten o kadar emeği yedirmem kimseye
İyi geceler abi Allah'a emanetHepiniz haklısınız gençler iyi geceler
Aleyküm selam abi hoşgeldinEsselamünaleyküm canlar ben geldim nasılsınız yaşayan yaşamayan tüm dostlara selam olsun
Kardeş Allah için bunalimdayim acil para lazim bir liram yok üstüme gelme cidden intiharın esigindeyim kardeşim yapma@Elbet Bir Gün payfix yazayım mi ?
Kardeşim inan ben senden daha beterin Adana'ya gidecem para yok. Senin düşündüklerini ben de düşünüyorum. Takılıyorum sana can sıkıntısı işte ?Kardeş Allah için bunalimdayim acil para lazim bir liram yok üstüme gelme cidden intiharın esigindeyim kardeşim yapma
@Elbet Bir Gün bu mesajım gerçekten çok komikti ama uzaktan baksan ???@Elbet Bir Gün payfix yazayım mi ?
Elimde bu vardı buda gitti frebet her maç 15 korner atan takımlar bana gelince 6 attı bittim ben artık@Elbet Bir Gün bu mesajım gerçekten çok komikti ama uzaktan baksan ???
Bende tekten gittim freebet baka atayımElimde bu vardı buda gitti frebet her maç 15 korner atan takımlar bana gelince 6 attı bittim ben artık
SlmGünaydın
Aynen o haldeydimSlm
Kanka dün çekilişte sana çıkmada ya seni böyle hayal ettim ??
GünaydınGunaydin
Vuramadin mi voleyi ?@Elbet Bir Gün ağlanacak halime gülüyorum ???