S
Sancar25
Guest
Abi kaç gündür uyumuyorum hatırlamıyorum sabah şeftali toplamaya gidecem 05:30 da uyursam kalkamam yatmadım@Erdem35 kardeşim uyku yok herhalde![]()
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Abi kaç gündür uyumuyorum hatırlamıyorum sabah şeftali toplamaya gidecem 05:30 da uyursam kalkamam yatmadım@Erdem35 kardeşim uyku yok herhalde![]()
Benim de 09:10 da hastahane randevum var azıcık uyusam iyi olabilir aslındaAbi kaç gündür uyumuyorum hatırlamıyorum sabah şeftali toplamaya gidecem 05:30 da uyursam kalkamam yatmadım
Arayayım mı sabahBenim de 09:10 da hastahane randevum var azıcık uyusam iyi olabilir aslında
Valla süper olur kardeşim bizimkiler memlekete gitti evde tekim uyanmazsam randevu yanarArayayım mı sabah
Tamam abi uynasıya kadar ararımValla süper olur kardeşim bizimkiler memlekete gitti evde tekim uyanmazsam randevu yanar
Cansın var mı bi isteğin bendenTamam abi uynasıya kadar ararım
Canının sağlığı randevu dedin şimdiden geçmiş olsun Allah şifa versinCansın var mı bi isteğin benden
Amin kardeşim cümlemizeCanının sağlığı randevu dedin şimdiden geçmiş olsun Allah şifa versin
Tek kaliyorsan takılalım sana ??Valla süper olur kardeşim bizimkiler memlekete gitti evde tekim uyanmazsam randevu yanar
Buyur gel dostTek kaliyorsan takılalım sana ??
Ciddiyim
Çok ısrar ettin abi gelelim madem ?Buyur gel dost
Gelin tabi kardeşim sıkılıyorum yalnızlık çekilmiyorÇok ısrar ettin abi gelelim madem ?
Tamam abi yer yataklarını ser yatıya gelelimGelin tabi kardeşim sıkılıyorum yalnızlık çekilmiyor![]()
Ben yerde yatarım siz yatakta yatınTamam abi yer yataklarını ser yatıya gelelim![]()
Misafirperver cömert abim benim yer daha rahat abiBen yerde yatarım siz yatakta yatın
Nerde isterseniz orda yatın başımla bir kardeşimMisafirperver cömert abim benim yer daha rahat abi![]()
Adamsın demen söylemen yeter abiNerde isterseniz orda yatın başımla bir kardeşim![]()
Ben ciddiyim @hoti91 hangi sehirdesin ?Tamam abi yer yataklarını ser yatıya gelelim![]()
Aleykümselam ToprakAdam gibi adamlara selamlar olsun canlar madamlar benden uzak Allah'a yakın olsunlar hadi bakalım ver coşkuyu![]()