• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

MUHABBET Sohbet & Goy Goy Alanı (Dostlar Meclisi)

Bozkurt2579 Çevrimdışı

Bozkurt2579

Yarbay
Kayıtlı Üye
11 Mar 2021
10,760
7,760
113
45
Erzurum
Şimdiden tüm müslüman aleminin kurban bayramını kutlarım canlar ben akşam yaylaya gidiyorum mahrumiyet bölgesi malüm İnternet yok yazamam şimdiden adam gibi adamların bayramını kutluyorum selamlar olsun

mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

İnsana Göre Davranma İnsan Gibi Davran
Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
54,422
44,933
198
Adalar
@Hakannnn ım benim bayram harçlığımı toprağım @mateus1987 gardaşıma gönder rolling yapsın forum neşelensin ben iki üç gün yokum Allah'a emanet olun hayırlı bayramlar
Yapacağıni yaptı Hakan toprak
3 kuruş kazandı 2 kurusu dağıtım yapıyor.
Dikkat et kendine iyi bayramlar toprak

mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
54,422
44,933
198
Adalar
Sponsorlara benim kadar yatıran yok 1 hafta içinde 8 k verdim yazık değerimiz bilinmez
kardeşim tirp atmaktan vazgeç yapma bir daha böyle yapacaksan konulara katılım yap ozaman hangi birinde 5 mesajın var . esktra ayrıca yazıyorum oldumu halen dava ne bu sekılde yapıcaksan yatırım yapma bir daha kimsenin tribini cekicek durumda değilim
watsabına bak önce

Wagner Çevrimdışı

Wagner

Yarbay
Kayıtlı Üye
3 Haz 2022
11,785
1,824
113
kardeşim tirp atmaktan vazgeç yapma bir daha böyle yapacaksan konulara katılım yap ozaman hangi birinde 5 mesajın var . esktra ayrıca yazıyorum oldumu halen dava ne bu sekılde yapıcaksan yatırım yapma bir daha kimsenin tribini cekicek durumda değilim
watsabına bak önce
Abi yanlış anlamazsan bişey diyecem de. Çekiliş yapıldı ama tarih bugüne ait olarak görünüyor. Dünün konusu olduğu için bugünku etkinliğe katılabilirim değil mi.

mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
54,422
44,933
198
Adalar
Ağar Ameliyat olucam kısa bir süre içinde belki bir daha hiç dönemiycem yormayın artık beni. ilaç almıyorum burda dagıtıyorum elime geçni halen yaranamyorum. aklınızı basınıza alın . kaybedince yapamıyorsanız oynamayın bu oyunu çogunuza özelden de yazdım. bırakın bir sonu yok arkadaşlar

Elbet Bir Gün Çevrimdışı

Elbet Bir Gün

Yarbay
Tipster
18 Şub 2021
10,244
5,188
113
watsabına bak önce
Ok kolay gelsin birsey demiyorum dememde