- 20 May 2022
- 2,637
- 1,275
- 113
- 37
bekle kardesım guzel seyler yapıcaz bırazdan ama kazanan arkadaslar rollerde sıze zahmet sallamasyon yapmayın en azından sızın cebınızede kalsın2 kişii demişti ondan abi.
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
bekle kardesım guzel seyler yapıcaz bırazdan ama kazanan arkadaslar rollerde sıze zahmet sallamasyon yapmayın en azından sızın cebınızede kalsın2 kişii demişti ondan abi.
kesene bereket kralbekle kardesım guzel seyler yapıcaz bırazdan ama kazanan arkadaslar rollerde sıze zahmet sallamasyon yapmayın en azından sızın cebınızede kalsın
gelsin açıyım milet rol görsünbekle kardesım guzel seyler yapıcaz bırazdan ama kazanan arkadaslar rollerde sıze zahmet sallamasyon yapmayın en azından sızın cebınızede kalsın
gelsin açıyım milet rol görsün
Show başlasın o zamanbekle kardesım guzel seyler yapıcaz bırazdan ama kazanan arkadaslar rollerde sıze zahmet sallamasyon yapmayın en azından sızın cebınızede kalsın
Senin canın yerem Erzurumdayam şimdi baboş deli tavuklar gibi gezirem ?İyidir emmi ellerinden öperim sen neydisen
Varya biletler uçmuş bizimkiler OrdaSenin canın yerem Erzurumdayam şimdi baboş deli tavuklar gibi gezirem ?
Allah yar ve yardımcın olsun gardaşım üzülüyorum durumuna valla Rabbim sabırlar versin ne diyimVarya biletler uçmuş bizimkiler Orda
Ben tek kaldım. Sağlık sorunları hastaneye gidip geliyorum diye gidemedim köye.
Kronik Rahatsızlık böyle bir şey işte yaşamayan anlayamaz Hersey yasak ot gibi yaşıyorsun
Ula bu adam için tüm tavıkları delirtirim bozmayın kafamıSenin canın yerem Erzurumdayam şimdi baboş deli tavuklar gibi gezirem ?
Varya biletler uçmuş bizimkiler Orda
Ben tek kaldım. Sağlık sorunları hastaneye gidip geliyorum diye gidemedim köye.
Kronik Rahatsızlık böyle bir şey işte yaşamayan anlayamaz Hersey yasak ot gibi yaşıyorsun
Hay senin canın yerim gardaş varol ?Ula bu adam için tüm tavıkları delirtirim bozmayın kafamı
Yatırım yapmadım şimdi yapsam faydalanma şansım var miDengebet yoğunluk varmış aşırı
Beklemede etkinlik sonucu
Listeyi ilettim MalesefYatırım yapmadım şimdi yapsam faydalanma şansım var mi
Aleyküm selam güzel insan varolSelamun aleyküm hayırlı sabahlar cümleten