Hakanım sal gitsin böyle sitelerden uzak dur baboşyokkk sureyı uzatmak ıcın bos seyler dıyorlar ınceleme varmıs 48 saat
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Hakanım sal gitsin böyle sitelerden uzak dur baboşyokkk sureyı uzatmak ıcın bos seyler dıyorlar ınceleme varmıs 48 saat
Yok bende delikadir uleyn ? ?Veya PİRANA
banladılar zaten destege uyuz oldum odeyeceklerı parayada onlarada 6 gundur paramı odenmezHakanım sal gitsin böyle cenabet sitelerden uzak dur baboş
banladılar zaten destege uyuz oldum odeyeceklerı parayada onlarada 6 gundur paramı odenmez
Ne kadar parabanladılar zaten destege uyuz oldum odeyeceklerı parayada onlarada 6 gundur paramı odenmez
once 500 verdım sonra kalan 43 vardı onunla kupon yaptm 157 tuttu casıno gırdım gece 1500 u buldu kendı paramla oynuyorum kaybedıyorum boyle antın kuntın ısler benı buluyorNe kadar para
Parani kaybetmeni bekliyorlar biliyorsun zaten ben 3.5 k yaptim kaybettimıkı tane destege adam koymuslar baskası yok 5 gundur benı delı ettıler sankı zorla calısıyor ıb.... bana calısıyor sankı ters ters gıcık gıcık cevaplar
hesabı kapatmıs adıler zaten aman ne yapam yapacak bıse yok 5 gundur odemıyorlar zaten nıytlerı yoktuParani kaybetmeni bekliyorlar biliyorsun zaten ben 3.5 k yaptim kaybettim
tamamAdımı yazmayın hakan abi sevenimiz yok burda
Hangi sitebanladılar zaten destege uyuz oldum odeyeceklerı parayada onlarada 6 gundur paramı odenmez
As. Papara da 1 TL var mı acaba kankaSelamünaleyküm
Aslm abiSelamünaleyküm
Papara da 1 TL var mıAslm abi
Yok 0.0.0 en dipPapara da 1 TL var mı