Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Daha önce huzursuzluktan uzaklaşma almıştı arkadaş ve yaşı da benden küçük olmasına rağmen evli iki çocuklu bir birey olarak bu tahriklerden sıkıldım benLütfen terbiyesi izleşmeyelim@Swoop bu sana ilk ve son uyarırımdır
Ne yaptım ki bu arkadaş hasta heralde bana laf atıyorLütfen terbiyesi izleşmeyelim@Swoop bu sana ilk ve son uyarırımdır
@Swoop lunapark değil dostum burası son uyarı ip ban yersin
Ben 29 yaşı dayım sen kaçsın. Canım gülmek istedi güldüm. Neden üstüne alındım ki. Paranoyak msn dostum. Ben saglikciyim yardım edebilirim sanaDaha önce huzursuzluktan uzaklaşma almıştı arkadaş ve yaşı da benden küçük olmasına rağmen evli iki çocuklu bir birey olarak bu tahriklerden sıkıldım ben
Herkes mi şikayetçi olur dostum sendenNe yaptım ki bu arkadaş hasta heralde bana laf atıyor
Raha duracak mısın artık yoksa gereğini yapayım mı ?
UzatmaBen 29 yaşı dayım sen kaçsın. Canım gülmek istedi güldüm. Neden üstüne alındım ki. Paranoyak msn dostum. Ben saglikciyim yardım edebilirim sana
Ben 30 yaşındayım gardaşım 2 çocuğum var edep nedir haya nedir iyi bilirim o hareketini al sağlıkta çok iyi bir terim olan neyse susuyorum ya vallahaBen 29 yaşı dayım sen kaçsın. Canım gülmek istedi güldüm. Neden üstüne alındım ki. Paranoyak msn dostum. Ben saglikciyim yardım edebilirim sana
Tamam abi konuyu değişelim son uyarıyı aldı kendisi bilirBen 30 yaşındayım gardaşım 2 çocuğum var edep nedir haya nedir iyi bilirim o hareketini al sağlıkta çok iyi bir terim olan neyse susuyorum ya vallaha
Eyvallah gardaşım emeğinize sağlık hayırlı gecelerTamam abi konuyu değişelim son uyarıyı aldı kendisi bilir
Hayırlı huzurlu gecelerEyvallah gardaşım emeğinize sağlık hayırlı geceler
Açan açar kardeşim BoşverDün etkinlikten alan arkadaşlar etkinlik açalım sizlere zahmet forum hareketlensin
Ben affliate kimseye ait değil galiba dengebet. İstersen büroya ilet sana baglasinlar abi bı faydam olacaksaAffiliate linkinden üye olup yatrım yapamadıkca arkadaşlar
Forum yerinde sayar
Yatırm girmiyor affiliate den
Yapanların affiliate kaydı da hep eski
Gönül işi de kral hep bana hep bana olmaz kiAçan açar kardeşim Boşver
Etiket yapmayalım gönül işi bu