- 2 Nis 2021
- 6,530
- 2,114
- 113
Bizde aynı maaşı bekliyoruz bakalımolsa boş durmam kardeşim
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bizde aynı maaşı bekliyoruz bakalımolsa boş durmam kardeşim
iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın kardeşimNe haber fakir kardeşlerim)
Ne yapam aynı boş iş ev öyle devam sen nasılsıniyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın kardeşim
sahur yaptım yatıcam birazdan 2 saat sonrad ahastaneye gidicem tahlil felan vermeyeNe yapam aynı boş iş ev öyle devam sen nasılsın
Geçmiş olsunsahur yaptım yatıcam birazdan 2 saat sonrad ahastaneye gidicem tahlil felan vermeye
Sanada hayırlı cumalarHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Nasılsın Hakan abiSanada hayırlı cumalar
Eh işte idarede etmiyor artık öyle yani sen nasılsınNasılsın Hakan abi
Uzun zamandır kimseye nasılsın diye sormadım,bayağıdır görüşemedik halini hatrnı sormak istedim de aslında herkese sorulacak soru değil abi nasılsın demek ,sen sordun cevap verelim iyi olacaz inşaAllahEh işte idarede etmiyor artık öyle yani sen nasılsın
Hiç sanmıyorum biz iyi olamayızUzun zamandır kimseye nasılsın diye sormadım,bayağıdır görüşemedik halini hatrnı sormak istedim de aslında herkese sorulacak soru değil abi nasılsın demek ,sen sordun cevap verelim iyi olacaz inşaAllah
İyi olacak abi inşallah merak etmeHiç sanmıyorum biz iyi olamayız
Sancar 25 seni tanımadım dostum sen kimlerdensin acepUzun zamandır kimseye nasılsın diye sormadım,bayağıdır görüşemedik halini hatrnı sormak istedim de aslında herkese sorulacak soru değil abi nasılsın demek ,sen sordun cevap verelim iyi olacaz inşaAllah
İyi olamazsak bile iyiler ile beraber oluruzHiç sanmıyorum biz iyi olamayız
Geçmiş olsunsahur yaptım yatıcam birazdan 2 saat sonrad ahastaneye gidicem tahlil felan vermeye