herkese kolay gelsın
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Sanane paşa yahu açmak zorunda değil kimse kimse kimsenin işine karışmasın@tweet hergun çekim yapan adamlar birgün olsun etkinlik açmıyor. Her etkinlikte varlar ama
Sanada sa abiBurda kimse benim isme karışmasın
Ben kimin ne olduğunu gayet iyi biliyorum..
Konu açılırken kurallar belirtiliyor
Kurallara uyan herkesin katılım hakkı var herkes kendine baksın önce
Yeterince derdimiz sıkıntımız var
İyi Forumlar
Boş yapma kursatSanada sa abi
AsBoş yapma kursat
Yav sallama kimseyi abi arkandan atani gorursende sutla gitsinYalan Söyleyenler Bir Gün Mutlaka Tüm Gerçeklerini Kaybederler
İsteyen istediğini söylesin kimin ne olduğu ortada. İspatı ileYav sallama kimseyi abi arkandan atani gorursende sutla gitsin
Aynen roll acta senlenek bu ara ben haric kim varsa o cikiyor elinin ayariniİsteyen istediğini söylesin kimin ne olduğu ortada. İspatı ile
Tek degilsin abi ama manevi olarakBaşkası gibi sanal bakiye ile
Kuponlar yapmıyorum
Sahte etkinlik yapmıyorum
Üyelerin düzenlediği
Göndermedigi paraları bile
Bir Şekilde ben hallediyorum
Söz verenlerin hiç biri yok ortada
3'5 Kişi dışında
Bütün bunlara rağmen. Kendi Hastalık Sorunlarıma raglen ayakta kaldim
Tek de kalsam devam..
Hakkımı yiyen hakkımda konuşan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum
Bu sadece burdan ibaret değil.
Bana gelince gecenSanane paşa yahu açmak zorunda değil kimse kimse kimsenin işine karışmasın
Bana gelince aç diyorsun ama ümit başkan.Sanane paşa yahu açmak zorunda değil kimse kimse kimsenin işine karışmasın
Paşa şu forumda 2 aydır seni uyandığım kadar kımseyi uyarmadım halen aynısınBana gelince gecen
Bana gelince aç diyorsun ama ümit başkan.
Ben deyince sanane isteyen açsın diyorsun .
??ÇİFTE STANDART??
Abi eğleniyoruz vala seni sevdiğimden gitmiyorum bu forumdan. Nesine den beri tanıyorum seni iyi adamsın vesselamPaşa şu forumda 2 aydır seni uyandığım kadar kımseyi uyarmadım halen aynısın
Ben herkesi uyarıyorum lakin sen susmuyorsun onlar susuyor.
Konulara ekstra yazma diyorum halen yazıyorsun işleyişe karışma diyorum karışıyorsun napim ben sana
Türbe baba olsa sabretmez?
Üzüyorsun reis ??Boş yapma kardeşim lütfen teşekkür edeceğin yerde halen konuşuyorsun
Çifte standart diyorsun birde harbi
Saka gibisiniz
Bende bunu bildiğimden sabrediyorum kardeşim deAbi eğleniyoruz vala seni sevdiğimden gitmiyorum bu forumdan. Nesine den beri tanıyorum seni iyi adamsın vesselam???