La manyak seninki duruyor ne düşmesi benim düşmüş benimkini sene eklemişler papara atim mi ? ? ?Mesaj sayımda bı düşme meydana gelmiş neden
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
La manyak seninki duruyor ne düşmesi benim düşmüş benimkini sene eklemişler papara atim mi ? ? ?Mesaj sayımda bı düşme meydana gelmiş neden
Ayarı mökkem ver beni sarıla mk mavi yakışmamış gardaş heç sevmedim kim elledi ula benim ayarlarımıMesaj Şayilari
Eski sohbet konusunu sildim
Ondan dolayı düştü bilginize
Ayar veriyorum
Benim atmam lazım cebimde 5 lira para var dal sigara alsam eve gidemicem nabicam anlamıyorum yokmu sigara alacak bı yiğit şöyle boylu poslu 50 100La manyak seninki duruyor ne düşmesi benim düşmüş benimkini sene eklemişler papara atim mi ? ? ?
Zuhahaha ? ? ?Benim atmam lazım cebimde 5 lira para var dal sigara alsam eve gidemicem nabicam anlamıyorum yokmu sigara alacak bı yiğit şöyle boylu poslu 50 100
Abi gülme ne duruma düştüm baksana açık açık dileniyorum resmen tuttuğunuz altın olsun beylerZuhahaha ? ? ?
Ben verdim aga yarin 12 de helvami kavurturmusunUla papara satılırmı mk geri kafalılar adamı tersine dikerler akıllı olun hopppp
Olmazmı serooo ayıp ettin gönder gelsin payfixmi atim ? ? ?Benim atmam lazım cebimde 5 lira para var dal sigara alsam eve gidemicem nabicam anlamıyorum yokmu sigara alacak bı yiğit şöyle boylu poslu 50 100
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun gardaş ey insanıdı ? ?Ben verdim aga yarin 12 de helvami kavurturmusun
Parayı aldıysan ara paparayi başka numaradan hesabın 2 ci şahısların eline geçmiştir de kapatılmasını istiyorum de yoksa patlarsa ağır girerBen verdim aga yarin 12 de helvami kavurturmusun
Papara abiOlmazmı serooo ayıp ettin gönder gelsin payfixmi atim ? ? ?
Telegram dan atiyom zuahaha vallahi beni alakadar etmez abiOlmazmı serooo ayıp ettin gönder gelsin payfixmi atim ? ? ?
Allah versin gardaş ? ? ?Papara abi
Abi ne geciyon anlamıyorum ciddiyim ben bakAllah versin gardaş ? ? ?
Metelige gurşun atirem serooo mk kuruduk aylardır ulan oğlum nerdesin heç uğramadın bu sıralarAbi ne geciyon anlamıyorum ciddiyim ben bak
Çok koydum geçen ay 15 binleri gördüm 2 kere ama hep geri verdim hep geri şimdi nefesimle insan öldürürüm düşün yani o kadar açımMetelige gurşun atirem serooo mk kuruduk aylardır ulan oğlum nerdesin heç uğramadın bu sıralar
Mail atsam olurmuParayı aldıysan ara paparayi başka numaradan hesabın 2 ci şahısların eline geçmiştir de kapatılmasını istiyorum de yoksa patlarsa ağır girer
Başka numaradan ara 40 bin ceza yiyen var araştırın abi böyle konuları araştırmadan girmeyin yazık yani ceza yedinizmiMail atsam olurmu
Yenu verdim reis yarin gunduz arayim ama ne diyim soylermisin tam hepsiniBaşka numaradan ara 40 bin ceza yiyen var araştırın abi böyle konuları araştırmadan girmeyin yazık yani ceza yedinizmi