Aleykümselam Olsa biliyorsun kendime hayrım yok bu araArkadaşlar selamin aleyküm mr oyun spin 3400 yaptim yatirim istiyor yardimci olacak varmi
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aleykümselam Olsa biliyorsun kendime hayrım yok bu araArkadaşlar selamin aleyküm mr oyun spin 3400 yaptim yatirim istiyor yardimci olacak varmi
eyvallah kardeşimİyi akşamlar abi
Günaydın KardeşimGünaydın gençler
Günaydın toprak sakinGünaydın forum sakinleri
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar diliyorum herkese
Her forumda bunu paylaşıyor açıklama da yapmıyor insanlara bide dalga geçiyor insanlarlaGünaydın toprak sakin
küfür yok toprak zarar veriyor sürekli aynı seyi konuşuyorum abi .mevzu sistem hata veriyorHer forumda bunu paylaşıyor açıklama da yapmıyor insanlara bide dalga geçiyor insanlarla
Dayanamadım neydim orda sögemedim ağız dadıyla dedim burda hayıfını çıkarimküfür yok toprak zarar veriyor sürekli aynı seyi konuşuyorum abi .mevzu sistem hata veriyor
sakin abi hastanede yatıyorumDayanamadım neydim orda sögemedim ağız dadıyla dedim burda hayıfını çıkarim
Ne anlıyorlarki bunlardan çok merak ediyorum ellerine ne geçiyor işe yarar bir şey paylaşsa saygı duyarım ne olduğu belirsiz şeyleri paylaşıp insanları neden yönlendiriyorlar aklım almıyor gardaşküfür yok toprak zarar veriyor sürekli aynı seyi konuşuyorum abi .mevzu sistem hata veriyor
Yav bir düzelemedin toprağım bu güzel cuma günü hürmetine dualarımız seninle gardaşım Rabbım şafi ismiyle şifa versin inşallah ne diyim üzülüyorumsakin abi hastanede yatıyorum
durum yok bir durum olursa müdahale edemem
herkes kendi yolunda yapan eden var bu işleri sen ben anlamayızNe anlıyorlarki bunlardan çok merak ediyorum ellerine ne geçiyor işe yarar bir şey paylaşsa saygı duyarım ne olduğu belirsiz şeyleri paylaşıp insanları neden yönlendiriyorlar aklım almıyor gardaş
alışkınım yapcak bişey yok gittiği yere kadar devamYav bir düzelemedin toprağım bu güzel cuma günü hürmetine dualarımız seninle gardaşım Rabbım şafi ismiyle şifa versin inşallah ne diyim üzülüyorum
Ne halleri varsa görsünler toprağım senden benden uzak olsunlardaherkes kendi yolunda yapan eden var bu işleri sen ben anlamayız
Rabbim sabır versin sana inşallah gardaşım Allah'a emanet ol görüşürüzalışkınım yapcak bişey yok gittiği yere kadar devam