Eklet dengebet bakarizYapda edek yokmu frebet
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Eklet dengebet bakarizYapda edek yokmu frebet
Dun 100 tl gitti 0 im olsaYapda edek yokmu frebet
Yatirim girecekki sponsor da etkınlık versin sürekli beleş nereye kadarBaska forumlarda sponsorlar surekli etkinlik aciyor burda 0 iz![]()
La ben hep sponsordan oynuyom bize hic guzellik yok kacana yapmasin guzellikYatirim girecekki sponsor da etkınlık versin sürekli beleş nereye kadar
Veren veriyor alan da kaçıyor
Boş yapma ne güzelliği yokLa ben hep sponsordan oynuyom bize hic guzellik yok kacana yapmasin guzellik
Sana demedim abi site hic bisi eklemiyo bazi siteler her ay bisiler ekliyo onu diyorumBoş yapma ne güzelliği yok
Kardeşim
Sorgusuz Sualsiz etkinlik açılıyor
Twitter Etiket yapmadığın halde
İletiyorum ekleniyor her hafta
Alakasız yorum yapma
Dengebet de puan sistemi var katil onaSana demedim abi site hic bisi eklemiyo bazi siteler her ay bisiler ekliyo onu diyorum
Favorisen de favori puan var Onada katıl adamlarSana demedim abi site hic bisi eklemiyo bazi siteler her ay bisiler ekliyo onu diyorum
Abi 1500 milyar yatirdim 1 tl puan para dalga geciyorlar bence de konuyu uzatmicamDengebet de puan sistemi var katil ona
AlirEfes al çeyreği 9 TL gelecek ?
Uzatma zararlı çıkarsınAbi 1500 milyar yatirdim 1 tl puan para dalga geciyorlar bence de konuyu uzatmicam
Dost , adamlar no bonus yaptılar bizi sen biliyorsun hatta sana ben bir daha bu siteye yatırım yapmam dediğimde haklısın bende olsam yapmazdın dedin.Favorisen de favori puan var Onada katıl adamlar
Yatirim bonusu veriyor
Kayıp bonus veriyor
Ek freseplin veriyor
Çekim paylaş veriyor
Dotmu versinler birde
Mevzu sadece bonusdan ibaret değil dostDost , adamlar no bonus yaptılar bizi sen biliyorsun hatta sana ben bir daha bu siteye yatırım yapmam dediğimde haklısın bende olsam yapmazdın dedin.
Demem o ki hiç bir site kazanan oyuncuyu sevmez hayrına yapmaz bonus dağıtımını.Hee dağıtıyorlar bonusu ki bonuslar artık min 50 tl yatırımlı bunun için teşvik ediyorlar atıyorum 1000 kişiye freebet dağıttılar zaten anca 100 kişi çekim yapar onlarıda no bonus yaparlar benim gibi biliyorsun sende yıllardır bu alemin içindesin balık avı gibi büyük balık için küçük balığı yem yapıyorlar küçük balık freebetler büyük balık ise bizler.