Piyasa ölü zaten
Hergun forum açılıyor
Hergun Twitter tipster
Telegram grubu açılıyor
Herkes için alternatif çok
Hergun forum açılıyor
Hergun Twitter tipster
Telegram grubu açılıyor
Herkes için alternatif çok
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Dengebet ve limrabet yetmiyo mu abiLan boş yapma nereye ne yatırdın görüyorum çoğu şponsora üye bile değilsin eşek herif
Paşa 100 defa sana özelden açıklama yaptım senin yaptığın katkı yüzde 5 bile değil.... Hiç yoktan iyidir orası ayrıDengebet ve limrabet yetmiyo mu abi
Affiliates Linkinden üyelik oluşturman gerek o link üzerinden yatırım girmesi Gerekli katkısı olsunBurda hic yatrimadigim favorisene limrabete yatirim yaptim dengebete
Limradan olmustumAffiliates Linkinden üyelik oluşturman gerek o link üzerinden yatırım girmesi Gerekli katkısı olsun
Ayrıca 50.100. 30.40
Tutarların faydası yok malasef
O 2 kisiden 1 benim abi laf yapmaPaşa 100 defa sana özelden açıklama yaptım senin yaptığın katkı yüzde 5 bile değil.... Hiç yoktan iyidir orası ayrı
Ama değil malasef
Gece sana pis sövecektim gene bende kalsın dedim sustum eşsek herifO 2 kisiden 1 benim abi laf yapma???
Amaç para kazanmak değil de amaç nedir peki reis merak ediyorum ?Tekrar söylüyorum
Benim amacım para kazanmak değil
Hiç bir zaman da olmadı
Ama para olmadan da olmuyor
ZzzGece sana pis sövecektim gene bende kalsın dedim sustum eşsek herif
DogruKazanınca gözünüz görmüyor
Kaybedince abi çoğunuz böyle
Kimse kusura bakmasın beyler
Para olmasa etkinlik vesaire olmasaAmaç para kazanmak değil de amaç nedir peki reis merak ediyorum ?
Forumlar kimsenin reklamını yapmak zorunda değil ki
Kaç milyon Euro yatırmak lazım reis sitelerde ödeme yapmamaya başladı ciddenAffiliates Linkinden üyelik oluşturman gerek o link üzerinden yatırım girmesi Gerekli katkısı olsun
Ayrıca 50.100. 30.40
Tutarların faydası yok malasef
Bu ara 1 milyar ona cikti kac gun full odul aldiPara olmasa etkinlik vesaire olmasa
Sen burda dururmusun
Gece sana pis sövecektim gene bende kalsın dedim sustum eşsek herif
Yalancı ?Bu ara 1 milyar ona cikti kac gun full odul aldi![]()