- 24 Nis 2021
- 2,730
- 918
- 113
Ekmek peşindedir o benim kankakardesım burda mısın
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Ekmek peşindedir o benim kankakardesım burda mısın
Evet kankakardesım burda mısın
dostum 25 tl attım ama daha hesabıma gecmedı vallahı normalde anında gecerdı payfıx e ama bu sefer uzun surdu onu beklıyorumEvet kanka
Tamam nasıl olacakdostum 25 tl attım ama daha hesabıma gecmedı vallahı normalde anında gecerdı payfıx e ama bu sefer uzun surdu onu beklıyorum
betclub var 25 tl ye 25 tl bonus verıyor max cekım 200 tl bır 25 le ben oynarım bır 25 le sen olur mu uygun mu sana tabı para gelır gelmez haberını beklıyorum
Yine 0 .kanka ????Ekmek peşindedir o benim kanka![]()
Kanka seni etiketledim çekilişe katılEkmek peşindedir o benim kanka![]()
para gecer gecmez sana haber edecem sen macları verırsın ben oynarım atarım kuponu buraya yapacagın kupon max 200 tl olsun fazlasını odemıyor zaten sen veya ben bırımız kazanırsak 200 u ceker 100 100 bolusuruz sonra burda roll yaparız olur muTamam nasıl olacak
Senin hesapta mi oyanayacaz ?
Tamampara gecer gecmez sana haber edecem sen macları verırsın ben oynarım atarım kuponu buraya yapacagın kupon max 200 tl olsun fazlasını odemıyor zaten sen veya ben bırımız kazanırsak 200 u ceker 100 100 bolusuruz sonra burda roll yaparız olur mu
Profil yakıyor ???Güzel kaybettik yine elde zer0
dostum paranın hesaba gecmesını beklıyorum vallahı sen burdasın degıl mı bır yere gıtmıyecen dımı
He he ? burdayımdostum paranın hesaba gecmesını beklıyorum vallahı sen burdasın degıl mı bır yere gıtmıyecen dımı
@tweet ekmek kazandık da yarın eklenecek hayırlı olsun kanka
Kanka sende blue TV aboniliği varmı maalesef neden kanka
O da ne.la ?Sokağın çocuklarını izleyemedim Kanka yeni sezonu @Weapon