- 22 Ocak 2021
- 3,949
- 988
- 113
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Sakin ol şampiyon@Bozkurt2579 Ömer abi 100 defa dedim eski konuları açma ne geçiyor elinize Arkadaş sanki hepimiz 4 4 luguz
Kimse kimseye tek laf etmesin huzuru bozan kim olursa olsun ceza alır
Vay aleyküm selam dostum
Aleyküm selam Rado sinama biletimi cano akşam iftardan sonraSelam aleyküm bilet etkinliği çekildim i beyler takip edemedimde
@Bozkurt2579 beni çekemeyen var. Uydu yolladım kurulumu bizden olsun dedim bedava ?HERKES SELAM ?
? DÜŞMANLARİM HARİÇ ??
Bizi çekemeyenler anten taksın yiğidim sıkıntı yok devam kee@Bozkurt2579 beni çekemeyen var. Uydu yolladım kurulumu bizden olsun dedim bedava ?
Nasıl eylem ?
Reis oda olur filme gideriz tabiAleyküm selam Rado sinama biletimi cano akşam iftardan sonra![]()
![]()
Aleykümselam kardeşim henüz çekmedim benim yaptığım bir etkinlikSelam aleyküm bilet etkinliği çekildim i beyler takip edemedimde
Baştacı abim günü önemli değil konularda göremedim ondan sordum ne zaman müsait olursanizAleykümselam kardeşim henüz çekmedim benim yaptığım bir etkinlik
Ödeme bekliyorum gelince yapicam
Beklemede şuan lik
Beklemek güzeldir yiğidim sıkıntı yok devam kee ?Aleykümselam kardeşim henüz çekmedim benim yaptığım bir etkinlik
Ödeme bekliyorum gelince yapicam
Beklemede şuan lik
Ömer abi bana sar istersen söv sıkıntı yok severim seni ben herkesi severim
Canın yerim senin ele susadım ki loo kendimi gölemi vursam Zuhahaha ?Reis oda olur filme gideriz tabi
Hatay gayrimuslim bir hanımefendi gibi yanıyor şu an herkes dil çıkararak geciyo şafak gibi iftar dakikası sayıyoruz reisCanın yerim senin ele susadım ki loo kendimi gölemi vursam Zuhahaha ?
No kavga no kim demiş ele bişe yok relaks olÖmer abi bana sar istersen söv sıkıntı yok severim seni ben herkesi severim
Tek istediğim huzur kavga tartışma olmasın vallahi Canımla uğraşıyorum yetişemiyorum
? ? ? Baksana benim dilim düşecek o dereceHatay gayrimuslim bir hanımefendi gibi yanıyor şu an herkes dil çıkararak geciyo şafak gibi iftar dakikası sayıyoruz reis
Sabreden derviş hesabı ?Beklemek güzeldir yiğidim sıkıntı yok devam kee ?
Anten de kâr etmez.Bizi çekemeyenler anten taksın yiğidim sıkıntı yok devam kee![]()