- 18 Şub 2021
- 10,244
- 5,188
- 113
Bilmiyorum bende yeni geldim merkeze 40 km buraKastamonu yol konak da baya soğuktu. Hey gidi günler. Biliyon mu orayı. Kadidagi da diyorlar
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bilmiyorum bende yeni geldim merkeze 40 km buraKastamonu yol konak da baya soğuktu. Hey gidi günler. Biliyon mu orayı. Kadidagi da diyorlar
Sen nerelisinBilmiyorum bende yeni geldim merkeze 40 km bura
Sen nerelisin Afyon
Dün 54 atsalar kazanacak 53 de kaldiCyber da dönen şike hiç bir yerde dönmüyor 50 açılan sayı barem 30 atamamiyorlar
Bak bunları siteler ayarlıyor 3 dakika sayı atmadilarDün 54 atsalar kazanacak 53 de kaldi
Yavaş yavaş içersin cano afiyet olsun bizde oda yok aq tütüne devam kee ?1 karton sigara aldım o kar kaldı
Bende tutun içiyorum abi de iddaaya gidecene ciğere gitsin dedimYavaş yavaş içersin cano afiyet olsun bizde oda yok aq tütüne devam kee ?
Puhahahahh ne güzel maşallah ozaman devam keeBende tutun içiyorum abi de iddaaya gidecene ciğere gitsin dedim
Bunların konsol kollarını dikim bende az önce son kupon yaptım bir iki sayıdan bilerek yatırdılarDaha çok var 3 dakika sayı olmadi buda dün kaybettiklerim elde var sıfır
Hep yarım sayı abi 3 4 sayı olsa canım sıkılmaz hep ayarlıBunların konsol kollarını dikim bende az önce son kupon yaptım bir iki sayıdan bilerek yatırdılar
Nasıl denk getiriyor bu ibneler aklım almıyorHep yarım sayı abi 3 4 sayı olsa canım sıkılmaz hep ayarlı
Hep şike abi takımlarla anlamaliNasıl denk getiriyor bu ibneler aklım almıyor
169 üst den yattım benStrasburg 3 çeyrek 39'5 üst dedim
39 da kaldı son atak bilerek atmadı
Diyecek o kadar şey varki ama ne desek kendimize yazık...
ben de depten yattım 2. per 21 dedim 19 bilerek atmadılar amkk evlatlarıKaç dakikadır sayı yok o.c
Orta okul çocukları ya ulan var ya hep ümit abi alıştırdı beni öteki tarafta baskete o günden beri yüzüm gülmüyorben de depten yattım 2. per 21 dedim 19 bilerek atmadılar amkk evlatları