- 24 Kas 2021
- 5,118
- 1,556
- 112
? Sazan avına çıkmıştım ??Dm nıye açmıyorsun ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
? Sazan avına çıkmıştım ??Dm nıye açmıyorsun ?
Geçen gün bana çıkarsa roll acacam dedin acmadin. Amedspor ?Vay be kımse destek olmuyor rollıng ıcın
O zaman oyna kazan ?Ozamanda orta diyecen Zuhahaha ?
tamam sen bılırsın zorlama yokGeçen gün bana çıkarsa roll acacam dedin acmadin. Amedspor ?
ReisDevam edin birazdan panel ban atmaya başlıyorum
Kesene bereket gardaş münafık kürşat doymadıki para diye geberiyor onu doyurmak çok zor zıkkım yesinİyi geceler arkadaşlar 2400 çektim yaklaşık 1k dağıttım burdan özelden telegram 1 haftadan beri dünya borcum olmasına rağmen dağıtmaya çalışıyorum geçen de 500 dqgittim @Explosen16 . Cidden 2çekilisim de de çıktın daha gözün doymuyor bana da 100 kaldı haftadan sonuna saklıyorum hadi Allaha emanet ben kaçar
Kursatin soyadı ne Ömer başkanKesene bereket gardaş münafık kürşat doymadıki para diye geberiyor onu doyurmak çok zor zıkkım yesin![]()
?İyi geceler arkadaşlar 2400 çektim yaklaşık 1k dağıttım burdan özelden telegram 1 haftadan beri dünya borcum olmasına rağmen dağıtmaya çalışıyorum geçen de 500 dqgittim @Explosen16 . Cidden 2çekilisim de de çıktın daha gözün doymuyor bana da 100 kaldı haftadan sonuna saklıyorum hadi Allaha emanet ben kaçar
Çık sen çık son gülen ıyı guler ?? Sazan avına çıkmıştım ??
Rol yap rolll kürşat efendi nereye kadar bu sürecek
OOOO ?AMEDLİ ??Çık sen çık son gülen ıyı guler ?
Mezara kadar ??Rol yap rolll kürşat efendi nereye kadar bu sürecek
????????Mezara kadar ??
Ulan işe bak yastık altında yığa yığa ne edecen bu paraları getir diskoya gidek yiyek ula ?Mezara kadar ??
Kürşat Azrail e rüşvet verecek öyle diyordu ??Ulan işe bak yastık altında yığa yığa ne edecen bu paraları getir diskoya gidek yiyek ula ?
Valla zebaniler onu dört gözle beklir orda hapı yuttu artık tersinemi dikerler düzünemi bilmirem Allah yardımcısı olsunKürşat Azrail e rüşvet verecek öyle diyordu ??