Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
aleyküm selam reyizEsselamünaleyküm Herkese hayırlı sahurlar diliyorum canlar
Eyvallah koca reis ?aleyküm selam reyiz
buda benden olsun
Foto atar mısınBeyler ben kacak bahsi birakiyorum bugun ceza gelmis yetti artik umarim daha gelmez bu cezadan en ucuz hasarla cikma sansimiz var mi napabiliriz 100tl kazanmak icin 9 milyarlik olduk
Boş yapma sende essek herif bilmiyormuydun sanki hiç duymadınBeyler ben kacak bahsi birakiyorum bugun ceza gelmis yetti artik umarim daha gelmez bu cezadan en ucuz hasarla cikma sansimiz var mi napabiliriz 100tl kazanmak icin 9 milyarlik olduk
AleykümselamEsselamünaleyküm cümleten hayırlı günler diliyorum adam gibi adamlara selamlar olsun
Neyse ben daha yatirim yapmicam abi rt etiket arada yaparim benden bu kadar gotumuzu sikeceklerBoş yapma sende essek herif bilmiyormuydun sanki hiç duymadın
Ağlayacaksaniz hiç bulasmiycan Ozaman sanki ilk defa duyuyor
Bu saatten sonra ister yap ister yapmaNeyse ben daha yatirim yapmicam abi rt etiket arada yaparim benden bu kadar gotumuzu sikecekler
Olan oldu zatende onemli olan yatirim abi ordan geliyor ceza yatirim yapmicam yasal oynar tutarsa yine paylasirim kacak daha para yatirmam amaBu saatten sonra ister yap ister yapma
Bilgilerin hemen hemen her sitede var paşa neyin kafasını yaşıyorsunuz
Korkuyorsan oynamıycaksin
Bunu ben size herzaman dedim uyardım diyer taraftada burda sürekli konu açtım uyardım
Korku degolde is guc yok 9 milyar ceza var napcaz simdi bunlaBu saatten sonra ister yap ister yapma
Bilgilerin hemen hemen her sitede var paşa neyin kafasını yaşıyorsunuz
Korkuyorsan oynamıycaksin
Bunu ben size herzaman dedim uyardım diyer taraftada burda sürekli konu açtım uyardım
Gideceksin taksite bağlatacaksinKorku degolde is guc yok 9 milyar ceza var napcaz simdi bunla
❤Gideceksin taksite bağlatacaksin
Nefsine iradene hakim olup bu işleri bırakıp iş bulup çalışcaksin kardeşim
Ben bunu sizin İyiliğiniz için söylüyorum
Bu işi yapan kimsede size bunu demez
Aynen ??Gideceksin taksite bağlatacaksin
Nefsine iradene hakim olup bu işleri bırakıp iş bulup çalışcaksin kardeşim
Ben bunu sizin İyiliğiniz için söylüyorum
Bu işi yapan kimsede size bunu demez