Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aleyküm hakan baba kazlara yem verdinmi looo ? ?Selamünaleyküm hayırlı geceler bu aralar hiç giremiyorum ne twttwr ne buralara nasilsiniz
Aleyküm selam hakan baba kusura bakma klavye ibnelik edir arada merhaba ?Aleyküm hakan baba kazlara yem verdinmi looo ? ?
Aleykümselam sağlık olsunSelamünaleyküm hayırlı geceler bu aralar hiç giremiyorum ne twttwr ne buralara nasilsiniz
AleykümselamEsselamünaleyküm cümleten arkadaşlar
@mateus1987 betrar giriş olmuyor
2 saattir bekliyorumGüncel link bekliyor
Tekrar bak şimdi2 saattir bekliyorum
la senin olmayan beynini başalrım şimdi özürlümüsün birader gülücük falan koyma muhattab olma bu kadar işine bak sanalda oldugumuz için elim ayağım titriyor elim kaşınıyor canım sıkkın seni kafes dövüşüne davet ederdimde uzaktasın benden ondan burdan fazla yazmka istemiyorum uzatma herkese salça olma ben senin le zaten muhatbb olmuyorum farkıdan bile deilsin@Aimar senin dediğini ben de yaparım sana karşı. Muhattap olma benle
Ayrıca okuma yazman yokmu diyorsun.
Önce kendin yazmayi öğren bu da başka konu ?
Ben sana bı şey diyecem Twitter adresin nedir.la senin olmayan beynini başalrım şimdi özürlümüsün birader gülücük falan koyma muhattab olma bu kadar işine bak sanalda oldugumuz için elim ayağım titriyor elim kaşınıyor canım sıkkın seni kafes dövüşüne davet ederdimde uzaktasın benden ondan burdan fazla yazmka istemiyorum uzatma herkese salça olma ben senin le zaten muhatbb olmuyorum farkıdan bile deilsin
sen bana telini versen arayım seni ttweitr askıdaBen sana bı şey diyecem Twitter adresin nedir.
inkar et git karakola yok böyle bi şey de internetten oyun aldım de pin satın aldım de kumar oynamam mümkün değil deBeyler ben kacak bahsi birakiyorum bugun ceza gelmis yetti artik umarim daha gelmez bu cezadan en ucuz hasarla cikma sansimiz var mi napabiliriz 100tl kazanmak icin 9 milyarlik olduk
krallar sakin.sen bana telini versen arayım seni ttweitr askıda
Telegram versen bana telini versen arayım seni ttweitr askıda
ortamı germeyin beyler bırakın bu işleri etkişnliklere rt atalım sinerji oraya verelimTelegram ver