Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Dm atacam şimdibro ben gerersem sıkıntı olcak bekliyorum ne ayak bacak diy bu arakdas
aynen arkadaşım aynen böyle yaptı sonra ceza iptal ettiler kabul edince kesiyolar önce ifadeni alıyolar tamam para gönderdiğin kişinin hesa bı kumar aracılığı için kullanılıyo olabilir ama her para gönderende kumar içn göndermiyodur ayağını diretecen online oynadığım bi oyun var onun için geliştirme satın aldım hesap kumar içinde kullanılıyosa bu benim suçumdeğil kesinlikle kumar oynamam elinizdede deli,l olduğunu düşünmüyorum deyip saygılar diicen çıkcanOnlar da inanacak
Dm ni sıktirme bana kardeşimDm atacam
kardeşim gülücük atıyor bişeyler yapıyor benim 10 yaşındaki yeğenim bundan akıllı tuhaf tuahf hareketler yapıyor cocuk desen cocuk deilim der çözemedim yada psikolij sorunalrı var sanırım@Aimar sen karışma kardeşim konulara odaklan
Psikolojik sıkıntısı var sen karışma bende olaykardeşim gülücük atıyor bişeyler yapıyor benim 10 yaşındaki yeğenim bundan akıllı tuhaf tuahf hareketler yapıyor cocuk desen cocuk deilim der çözemedim yada psikolij sorunalrı var sanırım
???İyi geceler
Konu dışı yorum yapma paşa bu konuda hassasım artıkUla @Long Runner tum gun takip ettik cacik biraktik won bi 30 atesle lo bizede ??❤
Canım istedi @Tüpçü Fikret@mateus1987 5 mesaj olmayanları da yazmışsın listeye kanka
Pff banlada kurtulak ❤Konu dışı yorum yapma paşa bu konuda hassasım artık
İyi gecelerİyi geceler
Son kararinmi sonra abi aç demePff banlada kurtulak ❤