Az kaldi birakacamSon kararinmi sonra abi aç deme
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Az kaldi birakacamSon kararinmi sonra abi aç deme
Selametle Ozaman nankörlüğun lüzumu yok paşaAz kaldi birakacam
Nankorluk yapmiyorum neyse birakiyorum ya da kendine iyi bak yardimlarin icin saolSelametle Ozaman nankörlüğun lüzumu yok paşa
Ay basi senden bi yardim isteyebilirimSelametle Ozaman nankörlüğun lüzumu yok paşa
Çocuk bak canım burnumda ya adam gibi takıl yada girme boş yapma artıkAy basi senden bi yardim isteyebilirim
Zor kardeşim yapmazlar ne desem boşArkadaşlar rolling ödül etkinliğine katılıyorsunuz ama 3 kişi rt etiket yapiyo Twitter'dan rt yapmak bu kadar mı zor bisey
Vallah ne diyim abi ben takip ediyorum 2 RT 3 RT atılıyor yediğimiz içtiğimiz yok ufakta buyukte olsa bı yerden güzellik gorduysen azda olsa buyukte olsa oraya fayda sağlamak gerek gerisi dediğin gibi nankörlük hayırlısı olsunZor kardeşim yapmazlar ne desem boş
Özelden rica ediyorum yok
Genelden rica ediyorum yok
Yatırım yapan 3'5 kişi
Parayı alan gidip başka yerden oynuyor
Ondan sonra niye bisey yok
Bunun adı nankörlük kimse kusura bakmasın
Başka forumlarda adam yerine koymuyorlar bile yatırımcı değilsen kapı dışı yapıyorlar harbi yazık
Eden bulur eken biçer Allah büyükVallah ne diyim abi ben takip ediyorum 2 RT 3 RT atılıyor yediğimiz içtiğimiz yok ufakta buyukte olsa bı yerden güzellik gorduysen azda olsa buyukte olsa oraya fayda sağlamak gerek gerisi dediğin gibi nankörlük hayırlısı olsun
Aleyküm selamArkadaşlar Selamlar Hastanedeyim şarjım az gece eve geçerim bir aksilik olmazsa
?Arkadaşlar Selamlar Hastanedeyim şarjım az gece eve geçerim bir aksilik olmazsa
As geçmiş olsun Allah şifa versinArkadaşlar Selamlar Hastanedeyim şarjım az gece eve geçerim bir aksilik olmazsa
Hayırlı akşamlarSelamün aleyküm arkadaşlar hayırlı akşamlar