Selamlar Arkadaşlar Eve geldim tekrar gidecem yatma durumu var şu işlere bakıyorum sonra biraz uyumam gerek
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Geçmiş olsun toprağım üzüldüm Rabbim şifa versin inşallahArkadaşlar Kalp krizi atağı geçirdim
Bileniniz var sağlık Sorunlarimi
Cumaya kadar kt amaçlı yatıcam
Telden müsait oldukça bakicam
Lütfen kimse birbiri ile gereksiz diyaloga girmesin ve firma etkinliklerine katılmaya rt etiket yapmaya çalışalım
Selamun Aleyküm canlar
Kullanıcı adı m elbetbiiiiirgun 2 değil broARKADAŞLAR İKİ GÜNLÜK FANİ DÜNYA BİRBİRİMİZE HAKARET ETMEYE KALP KIRMAYA GEREK VAR MI LÜTFEN ?
Ha bir ha iki üç dört beşKullanıcı adı m elbetbiiiiirgun 2 değil bro
Abi 1 tl metefe lazımdı tüpçü ordan laf vurdu zoruma gitti olay ordan başladı daha kötü birsey yazmam arada girer çıkarım kusura bakma abi seni üzdüysemArkadaşlar Lütfen Sorun istemiyorum
Şahsi Sorunlarınızı buraya yansıtmayin
Herkesin derdi var.
Ben dün ölümden döndüm
3. Kalp krizini geçiriyordum az kalsın
Kalpte var 5 stent damarlar tıkalı
İlaçlar fayda etmiyor artık
Kalp kırmaya gerek yok
Kumarci psikolojisi ne yazdığınız ne söylediğinizi Bilmiyorsunuz...
Tamam kardeşim sakin olmaya çalışalım herzamanAbi 1 tl metefe lazımdı tüpçü ordan laf vurdu zoruma gitti olay ordan başladı daha kötü birsey yazmam arada girer çıkarım kusura bakma abi seni üzdüysem
Parayi buldunmu emmiEsselamünaleyküm tünaydın canlar nasılsınız
Aleykümselam toprak firma etkinliklerine rt etiket yapalımEsselamünaleyküm tünaydın canlar nasılsınız
Aleykümselam kardeşim firma etkinliklerine rt etiket yapalım katılım sağlayalım kardeşimSelamünaleyküm
Heç dadım duzum yok gardaş bu iddianın aq sana bişey olmasın yegenim kim kaybetmişki biz bulak pehhhParayi buldunmu emmi![]()