- 18 Şub 2021
- 10,244
- 5,188
- 113
Dostum sana yalvardım 50 TL için ama beddua etmedim bende sana atmıştım ayıp ettin gözü olanın gözü çıksın ama unutma dagittikca şansın çoğalıyorAMK nazarin var senin .
Çektiğimiz para gitti
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Dostum sana yalvardım 50 TL için ama beddua etmedim bende sana atmıştım ayıp ettin gözü olanın gözü çıksın ama unutma dagittikca şansın çoğalıyorAMK nazarin var senin .
Çektiğimiz para gitti
Sen dağıttıktan sonra kasayı sıfırladın. Sadece bir karton sigara aldım demiştin hatirlarsan . Senin dediğine göre kasayı katlanan gerekirdi ama sen ne yaptın 00000Dostum sana yalvardım 50 TL için ama beddua etmedim bende sana atmıştım ayıp ettin gözü olanın gözü çıksın ama unutma dagittikca şansın çoğalıyor
Boş yapmayın icraat yapın beylerSen dağıttıktan sonra kasayı sıfırladın. Sadece bir karton sigara aldım demiştin hatirlarsan . Senin dediğine göre kasayı katlanan gerekirdi ama sen ne yaptın 00000
?????
Bundan sonra bir lira yok sana hadi lastgele o parada helal olsun istemiyorum daha da slm verme gülücük atmaSen dağıttıktan sonra kasayı sıfırladın. Sadece bir karton sigara aldım demiştin hatirlarsan . Senin dediğine göre kasayı katlanan gerekirdi ama sen ne yaptın 00000
?????
Son kararın mi ??Bundan sonra bir lira yok sana hadi lastgele o parada helal olsun istemiyorum daha da slm verme gülücük atma
Ben küsmek istemiyorum ?Bundan sonra bir lira yok sana hadi lastgele o parada helal olsun istemiyorum daha da slm verme gülücük atma
Tamam doğrudur. Kusmedik ama dimiİnsan insana her zaman lazım olur unutma
Geçmiş olsun bir yandan üzüldüm bir yandan da komik geldi bilemedimŞu kupona bak hepsi tek sayıdan .
Boş yapmaktan vazgeç kardeşim rt etiket yorum yap2 yeni sponsor geldi cukka sağlam @mateus1987 ???
Yaptık zaten kontrol edebilirsin hepsineBoş yapmaktan vazgeç kardeşim rt etiket yorum yap
O da olabilir. Benim yatan kuponun nesi komikse bu da böyle ??@Jewel sponsor konusunda hayırlı olsun demişim gülmüş o yoruma neyi komik kardeşim kumar forumunda hayır kelimesi kullandim diyemi ?
Kardeşim bir daha gülücük görürsemO da olabilir. Benim yatan kuponun nesi komikse bu da böyle ??
AleykümselamEsselamünaleyküm canlar nasılsınız varmı yaşayan ölen herkese selamlar olsun![]()
Kusura bakmayın canlar hakkınızı helal edin kına geldi amk iddiasından 20 yıldır aynı tas aynı hamam dikildikçe dikildik yeter aq bir huzur verin kazanak da yine donu sıyırdığAleykümselam
Neydirsen gardaş halın keyfin ne alemdeAleykümselam
Lose mu kankaKusura bakmayın canlar hakkınızı helal edin kına geldi amk iddiasından 20 yıldır aynı tas aynı hamam dikildikçe dikildik yeter aq bir huzur verin kazanak da yine donu sıyırdığ