@mateus1987 naber king
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Doğru yolu bulduysan hiç girme istersen kardeşim iyi ol daForuma artik sohbet icin giriyom![]()
Deneme bns muSelamın aleyküm Zengin kardeşlerim 50 yardımcı olacak varmı
Link at lardoSelamın aleyküm Zengin kardeşlerim 50 yardımcı olacak varmı
Aleykümselam herkes pertSelamın aleyküm Zengin kardeşlerim 50 yardımcı olacak varmı
Kod vermiştiLink at lardo
Reis 100 gayme ateşle. Ya da @Elbet Bir Gün sen ateşle maaş almışsın. Öyle dediler.Aleykümselam herkes pert
Dostum boş konusuyorsun lütfen boş yapma bende olsa ben istemem degilmi biraz olgun davran lütfenReis 100 gayme ateşle. Ya da @Elbet Bir Gün sen ateşle maaş almışsın. Öyle dediler.
100 yatırıp 200 çekecez. ???
Aleykümselam burdan bisey çıkmazSelamın aleyküm Zengin kardeşlerim 50 yardımcı olacak varmı
Az boş yap kardeşim yeter daReis 100 gayme ateşle. Ya da @Elbet Bir Gün sen ateşle maaş almışsın. Öyle dediler.
100 yatırıp 200 çekecez. ???
Seni sevmesem 1 dk durmam burdaAz boş yap kardeşim yeter da
Lunaparka çevirdin
TakılıyorumDostum boş konusuyorsun lütfen boş yapma bende olsa ben istemem degilmi biraz olgun davran lütfen
Sevmek ayrı söz dinlemek ayrı kardeşimSeni sevmesem 1 dk durmam burda
Kahva nedir ?Sevmek ayrı söz dinlemek ayrı kardeşim
Adam sana bana sarma diyor
İnadına gotune yapışıyorsun?
Sonra kuma gibi kahva ediyorsunuz
Emrin olur paşam hatta sana direk ekletim diğerleri kalsın@mateus1987 bu marlonbete bugün sonuclandirsan belki arpamiz çıkardı. 100 yap çek diğer parayı da alırdım
Bu forumda sevdiğim 3 kişi var @mateus1987 @tweet @Elbet Bir GünSevmek ayrı söz dinlemek ayrı kardeşim
Adam sana bana sarma diyor
İnadına gotune yapışıyorsun?
Sonra kuma gibi kahva ediyorsunuz