Firma etkinliklerinin Katılım sağlayalım Arkadaşlar
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Gecmis olsun Buralardayız hallederiz evelallahArkadaşlar yarın akşama kadar Olmuycam hastane işlerim var
Lütfen foruma sahip çıkalım
Aleykümselam Toprak hastanedeyim bugün acilde kalıcam büyük ihtimal serum taktirdim damla damla akıyor ağar ilaçEsselamünaleyküm gençlik nasılsınız bakalım
Geçmiş olsun gardaşım Rabbim şifa versin inşallahAleykümselam Toprak hastanedeyim bugün acilde kalıcam büyük ihtimal serum taktirdim damla damla akıyor ağar ilaç
Eyvallah gardaşCümleten hayırlı sabahlar işiniz gücünüz rast gitsin
Nasılsın Dadaş abiEyvallah gardaş
İyi gardaşım idare ediyoruz çok şükür sen nasılsınNasılsın Dadaş abi
Şükür abi halimize bir uandn işteyim bir yandan takipteyim güzel mutluyuzİyi gardaşım idare ediyoruz çok şükür sen nasılsın
Ümit abiden iy haber geldi mi daha iyi olacazİyi gardaşım idare ediyoruz çok şükür sen nasılsın
Ve aleyküm selam hoşgeldin hayırlı sabahlar nasılsınSelamlar arkadaşlar hayırlı sabahlar
İyim abi sen nasılsın sabah 5te ise çıktık iş bitti beton un gelmesini bekliyorumVe aleyküm selam hoşgeldin hayırlı sabahlar nasılsın
Aman iyi ol dikkat et sıcaklara buralar yanıyror Aşağı yukarı aynı saatlerde çıkmışızİyim abi sen nasılsın sabah 5te ise çıktık iş bitti beton un gelmesini bekliyorum
Az kalmış inşaAllah kazası belasız sağ salim evine varırsın2 saatlik işim kaldi