İnşallah iyi olacak Rabbim şifasını versin inşallahÜmit abiden iy haber geldi mi daha iyi olacaz
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
İnşallah iyi olacak Rabbim şifasını versin inşallahÜmit abiden iy haber geldi mi daha iyi olacaz
Aleyküm selam barışımSelamlar arkadaşlar hayırlı sabahlar
Amin bütün hastalarımıza nerde varsaİnşallah iyi olacak Rabbim şifasını versin inşallah
Amin inşallahAmin bütün hastalarımıza nerde varsa
Nasılsın abiAleyküm selam barışım
Kastamonudayim abi gurbetciyiz evden 18 saat uzak ayın 7sijde bayrama gidecezAz kalmış inşaAllah kazası belasız sağ salim evine varırsın
Hadi gözün aydın kardeşim tez vakitte kavuşursun ailene bayram daKastamonudayim abi gurbetciyiz evden 18 saat uzak ayın 7sijde bayrama gidecez
Amin bekarım abi ailemle limoniyizHadi gözün aydın kardeşim tez vakitte kavuşursun ailene bayram da
Umarım iyi birini bulur musmutlu geçinip gidersinizAmin bekarım abi ailemle limoniyiz
Eyvallah kardeşim Teşekkürler@mateus1987 başkan gelmiş hoşgelmiş başkan maşaAllah turp gibisin sefalar getirdin sen gelince aklıma bir anda şu slogan geldi mateus başkan bizi diskoya götür sen geldin ben kaçar kolaylıklar dilerim![]()
Rica ederim abim geldiğine sevindimEyvallah kardeşim Teşekkürler
Bize iş bulmadınİyim abi sen nasılsın sabah 5te ise çıktık iş bitti beton un gelmesini bekliyorum
Benim de bitti iş 7sinde sonBize iş bulmadın
Antalya da bul bariBenim de bitti iş 7sinde son
Çok şükür iyiyim sen nasılsın canNasılsın abi
Ben yoğun tempoda çalışıyorum canlar güneşin anlındayım şimdi kaçtım geldim eve puffffff ?İş mi arıyorsunuz abiler