S
Sancar25
Guest
İyisin abi sen ben daha bahçwdeyim ama Allah tan esiyor bugünBen yoğun tempoda çalışıyorum canlar güneşin anlındayım şimdi kaçtım geldim eve puffffff ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
İyisin abi sen ben daha bahçwdeyim ama Allah tan esiyor bugünBen yoğun tempoda çalışıyorum canlar güneşin anlındayım şimdi kaçtım geldim eve puffffff ?
Senin işin kebap gardaş en azından serin yerdesin valla baktım çok sıcak kendimi dereye salladımİyisin abi sen ben daha bahçwdeyim ama Allah tan esiyor bugün
Serin ama güneşe nazır ?Senin işin kebap gardaş en azından serin yerdesin valla baktım çok sıcak kendimi dereye salladım![]()
![]()
Sağol abim şükür iyimÇok şükür iyiyim sen nasılsın can
Allah iyilik versin gardaşımSağol abim şükür iyim
Ohhhh neka güzel neka güzel ?Serin ama güneşe nazır ?
Bana iş bul erdem geleyim200 lira yevmiye sabah 6 da bahçe de öğlen 2 de paydos saat 6 dan öğlen ikiye kadar ki saat dilimin de istediğin saat de öğle yemeği kimi yerde yarım saat kimi yerde 1 saat insanına göre kimi ağaçtan bi şeftali kopartmaz kiminde kasa ile al umrunda olmaz
Meslek var mı yoksa ne iş olursa mıBana iş bul erdem geleyim
Nerdesin ayrıca ben gelirim200 lira yevmiye sabah 6 da bahçe de öğlen 2 de paydos saat 6 dan öğlen ikiye kadar ki saat dilimin de istediğin saat de öğle yemeği kimi yerde yarım saat kimi yerde 1 saat insanına göre kimi ağaçtan bi şeftali kopartmaz kiminde kasa ile al umrunda olmaz
Meslek var tabi. Sağlık sektörüMeslek var mı yoksa ne iş olursa mı
İzmir şuan bağ bahçe işleri var yevmiye 200 liraMeslek var tabi. Sağlık sektörü
Sen nerdesinMeslek var tabi. Sağlık sektörü
Sen nerdesin
Güneydoğu dayim şuan
Yatma yeri yemek falan onlar mı veriyorİzmir şuan bağ bahçe işleri var yevmiye 200 lira
Yok dostum sadece 8 saat bahçe işi gerisi sana aitYatma yeri yemek falan onlar mı veriyor
Kâr yok ki ya. Sen İzmirlisin galiba senin için rahatYok dostum sadece 8 saat bahçe işi gerisi sana ait
Evet dostum aile buradaKâr yok ki ya. Sen İzmirlisin galiba senin için rahat