- 6 May 2022
- 2,671
- 1,388
- 119
iyi akşamlarGünaydın
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
iyi akşamlarGünaydın
aleykümselam özelden yazdım bir bak kardeşimSelamün aleyküm
Ne yazmışsın nokta koymuşsun sadecealeykümselam özelden yazdım bir bak kardeşim
aktif olun serkanada söyle kardeşim surayı biraz hareketlendirelim sohbet felanNe yazmışsın nokta koymuşsun sadece![]()
Buradayızaktif olun serkanada söyle kardeşim surayı biraz hareketlendirelim sohbet felan
Bilmiyorum toprağım bakarımtoprak betmaks üyelik varmı
Aleykümselam babayiğitSelamün aleyküm
halletinmi toprakArkadaşlar bu deneme bonusunun çevrim şartlarını bilen varmı bana sms geldi üye oldum direk 125 TL eklendi
1.000 yap 200 çekArkadaşlar bu deneme bonusunun çevrim şartlarını bilen varmı bana sms geldi üye oldum direk 125 TL eklendi
Bayern ile city arasında fark var eski Bayern değilBayern Münih uzun zaman sonra böyle net bir skorla yenildi. Muhtemelen elendi artık
Aynen eski gücü yok. City de bu ara çok formdaBayern ile city arasında fark var eski Bayern değil
City oyun düzeni oturmuş sağlam oyunculardan kurulu makine gibi işleyen sistemi var yeni 10 numara da uyum sağladı genc olanAynen eski gücü yok. City de bu ara çok formda
Bana gelen sms de 500 yazıyor çekim1.000 yap 200 çek
2.000 yap 500 çek var ayrıcaBana gelen sms de 500 yazıyor çekim
Henüz değil toprağım canlı destek 200 küsür kişi ne zaman bağlansam 200 küsür kişi sabit ne boktan iş aq verem oldumhalletinmi toprak
Eyvallah dostum2.000 yap 500 çek var ayrıca
1.000 yap 200 çek en güzeli
Toprak siteye üye ol otomatik ekleniyor diye biliyorum benHenüz değil toprağım canlı destek 200 küsür kişi ne zaman bağlansam 200 küsür kişi sabit ne boktan iş aq verem oldum