Sağlık olsun baboş yıkılmadık ayaktayız çok şükür canımız sağya o bize yeterde artar bile kazanan dostları tebrik etmek düşer bize yiğidimömerr abi yalan oldun ) @Bozkurt2579
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Sağlık olsun baboş yıkılmadık ayaktayız çok şükür canımız sağya o bize yeterde artar bile kazanan dostları tebrik etmek düşer bize yiğidimömerr abi yalan oldun ) @Bozkurt2579
Ok@Transformers kesene bereket öncellikle dünden kazandığım ödülü @Nurullah73 e atar mısın ikisi birlikte 45₺ olarak ?
sen nasıl bi kralsın@Transformers kesene bereket öncellikle dünden kazandığım ödülü @Nurullah73 e atar mısın ikisi birlikte 45₺ olarak ?
ya hile olduuğunu düşünüyorsan katılma... geceni gündüzüne kat bişeyler yapmaya çalış biri de gelsin bu yorumu yapsın...1 gün uzaklaştırma verildi aynı şekilde devam edilirse süre devam eder.
Boşver yiğidim ağzı olan konuşuyor kesene bereket kazancın daim olsun kazanan dostları tebrik ediyorumArkadaşlar çekiliş işi şans işi
Bizzat kendim yaptım
En ufak tereddütü olan varsa selamı sabahı kessin
Zaten beni az çok tanıyan şüphe duymaz
Gülmek iyidir devremm@Alperen40 ?????????
Gülüyorum ama ağzımla değil
Haklısın reis ?@Nurullah73 yiğidim bir yorumu görmek isterdik gardaş en azından hoş olurdu demi uzaktan davulun sesi hoş gelir hemii? ? ?
bu arada en önemli konuyu unuttum... 200 tl gelldi tekrardan teşekkürler@Transformers kesene bereket...
etkinlikler için teşekkürler
katılan herkeese de teşekkürler...
iyi haftalar arkadaşlar
pardon pardonm 1 tane 0 fazla yazmışım 20 olacaktıbu arada en önemli konuyu unuttum... 200 tl gelldi tekrardan teşekkürler
Ula nemehremmi var loo konuş hele bakim konişirmisen ? ?@Nurullah73 yiğidim bir yorumu görmek isterdik gardaş en azından hoş olurdu demi uzaktan davulun sesi hoş gelir hemii? ? ?
Senin şansın daim olsun inşaallah bizim baktıkça batsın iki gündür yüzümüz glmezmi yaş hayırlısıGönderimler başlıyor